Zarina Anjoulie: I Think I’m Popular

Published On July 17, 2012 |

Lucky, it seems that Zarina Anjoulie was appointed as an ambassador to a perfume line. She was appointed to the product called Ched Solid Perfume since two months ago.

And she thinks that she is popular for being able to become an ambassador for the product. She told Murai;

“I am happy that they trusted me to become the ambassador to this product.

“I do not know the real reason why but I know that my roles include taking part in the marketing activities and promotions which they would do.

So, to influence customers, the ambassador needs to be popular.

“I think…I am popular. Because if I am not, they might have not taken me as their ambassador.”

That seems quite right.

Probably her controversies had somehow helped her to gain popularity.

Perhaps, after this, Zarina would gain more offers in the future

  • http://www.facebook.com/people/Shah-Hafeezul-Wazir-Shahizan/1749261896 Shah Hafeezul Wazir Shahizan

    Malaysia pun x kurang hebatnya…

  • Over_control91

    for information~~ m’sia pon terbaik gk~~ 
    1993, rejiman tentera m’sia pernah selamatkn tentera US yg telah d kepung oleh pengganas di somalia.. hebat~~

  • Wyna Nubies

     Malaysia pun hebat…

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002550421512 Zulhilmii Wan

    Komando malaysia xhebat ke..

  • http://twitter.com/Akirien Mohd Fairuz

    arrrrrrrrrrrrrrrrr…. Malaysia number satu larhhhhhhhhhhhh!!! salah info nih… kekekeke… malaysia power!!

  • palesit kota

    mlaysia lgi power~..

  • | M A L A Y S I A B O Y |

    US Navy elit menipu kott…hahahhhahahaahahah

  • Hazmi_samad

    cerita kn la pulak tntg malaysia,hihihihi

  • http://www.facebook.com/Mr.Pjal Pjal Oii

    malaysia mmg hebat org2nye cam black hawk down ape sume… tapi yg buatkan malaysia xhebat sbb ‘pisang’2 yg dorg bwk… klw peralatan tu canggih da tentu jadi top10. dan igt.. NEGARA KELAS PERTAMA XKAN BIARKAN NEGARA KELAS KETIGA melebihi dorg dalam ape jua aspek. REMEMBER THAT.

  • zulfaqar_91

    mana dapat info nie?? sumber??

  • Khuruj_fisabilillah

    yang malaysia punye manerw?

  • Fikri_chichanos

    ala.. tentera mlaysia gne senjta smua seconhand yg dh dgne tentra2 lain..mcm mne nk dpat top  10

  • Sharizamy_93

    komando malaysia yg terbek….1dnia dh taw…sja nk smbunyikn….msi terbek blackhawk dawn…

    • Fazlihassan28

      maaf ye, sebenarnya kes black hawk down 2 bukan komando yang selamatkan…tapi askar melayu kita yang selamatkan…mereka dari unit 19 rejimen askar melayu diraja (mek) sungai petani kedah…yg terkorban ms 2 arwah kpl mat aznan….skrg sy bekerja kt unit 2….

  • Salam_kinofbiz

    komandor malaysia low profile..

  • FArid9894

    bkn xmasuk senarai…tp DIRAHSIAKAN…..agar kebolehan,kemahiran pasukan kite org luar xtahu…:-)

    • Sixem47

      Setuju 100%…!!!!!! haahahah, masa dalam rancangan selamat pagi malaysia pon mereka tutup muka time interview, ahaha, mmg rahsia habis tuh… itu barula komando namanya..

  • Marabahaya500

    ops black hawk down sbnrnya diketuai oleh komando malaysia….tpi bila owg putih wat citer,babun pon bley jadi rambo

  • http://www.facebook.com/people/Izzatunnazmi-Syazwan-Abd-Aziz/675053253 Izzatunnazmi Syazwan Abd Aziz

    malaysia power jugak kot. biar tak popular dan dikenali, tapi pasukan kita tetap hebat dibalik tabir.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000325713626 Kai Mikazey

    eleh blagak je dorang ni. malaysia lg hebat

  • Radzif89

    haha..US navy seal bwh tpak kaki komando msia je..thats for real .;)

  • M. Farhan

    Tentera di bawah naungan nabi dan sahabat2 adalah tentera yg terulung seklai, yg diiktiraf oleh ALLAH..raja segala raja…..

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1123794672 Nabil Fikri

    citer la pasal malaysia punye

  • adeeb lukhman

    pasukan vat 69 adalah satu2nya pasukan didunia iaitu pasukan komando unit polis Malaysia yg mmpunyai keupayaan tempur di hutan setanding pasukan komando tentera dengan kejayaan menawan satu kem komunis yg brkekuatan 82 pengganas tanpa ada kecelakaan dari pihak Unit Penyerang……lagi Terbaeekkk bro…….Malah bekas anggota Navy Seal,S.A.S regiment,Delta Force mengakui Who can survive in Khatulistiwa Jungle than he can survive in anywhere in the world………..

  • Reez_virus

    xpayah nk pakai senjata canggih…xpayah nk canang satu dunia
    semua orang dah tau kebolehan dan kehebatan tentera MALAYSIA

  • Afjadi

    US Navy SEALs? kebanyakan anggota mereka menangis ketika di tangkap Taliban dan tentera gerila Iraq semasa perang pencerobohan Iraq. Alpha Group? Even presiden Rusia sendiri menyalahkan mereka dengan kematian ramai tebusan dan orang awam semasa operasi Beslan. Sayeret Matkal, askar regim haram Israel ini lah yang sebenarnya telah mengakibatkan commander mereka sendiri LT Col Yonatan Netanyahu (adik perdana menteri negara haram sekarang) terbunuh dalam operasi di Entebbe, Uganda itu. Selain itu 3 tebusan terbunuh, dan 45 askar Uganda sendiri terbunuh dan 20 buah jet pejuang MiG-17 dan MiG-21 tentera Udara Uganda hancur dalam operasi yang di gelar oleh akhbar sebagai operasi huruhara kerana askar elit Israel dengan sembrono melepaskan tembakan tidak mengenai sasaran hingga menimbulkan kemurkaan kerajaan Uganda. Apa yang hendak dibanggakan?

    Askar biasa Malaysia sahaja sudah boleh menyelamatkan askar elit US Delta Force dalam peristiwa Black Hawk Down semasa Operasi Mogadishu Somalia yang terkenal dan telah di lakon layarkan, Tetapi seperti biasa, tiada kredit atau sanjungan untuk askar Malaysia dalam filem tersebut. Wartawan kita perlu menapis dan mengenepikan artikel-artikel dari Barat yang penuh dengan kepalsuan dan “syok sendiri” mereka. Bangga lah dengan kepunyaan kita sendiri. Wallahuaklam.

    • Idris pinang sebatang

      Betul tu saya sokong ngan apa yg cik afjadi ckap….. bnyak kejayaan dari askar malaysia yg kita perolehi…… hebat tak hebat Paskal kita sampai dap[at tahan lanun somalia tanpa ada pertumpahan darah yang berlaku…. so selut Askar kita…..

  • raja_unta

    AKU TETAP SANJUNG, BANGGA DAN TABIK PASUKAN KESELAMATAN TERUTAMA KOMANDO/SPECIAL FORCE MALAYSIA! TERBAIK ANTARA TERAGUNG!

  • ngomel

    askar mesia kalu lwn askar US, gerenti US kalah punyer…hehehe…

  • http://www.facebook.com/hazwan.komando Hazwan Komando

    1 komando MALAYSIA mampu membunuh 10 komando as…ini disebabkan latihan GILA… G ila I mpian L asak A skar…..