Tuesday, April 15, 2014


Peserta

Video Apabila Permaisuri Agong Terkejut Dan Menjerit

  July 13, 2013
Yang DiPertuan Agong serta Permaisuri sering kali akan mencemar duli pada setiap Malam Penutupan Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa.

Baginda berdua akan menyampaikan hadiah kepada para pemenang dan peserta yang bertanding.

Mengikut protokol majlis, setiap peserta perlu tunduk sebagai tanda hormat kepada Duli Tuanku.

(KLIK PENTING!!!! … Bantu Mynewshub … Tolong Lapor Kepada Facebook)

Pada Malam Penutupan Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa Kali Ke 54 (2013), berlaku satu kejadian yang mencuit hati dan berjaya dirakam.

Ia adalah apabila salah seorang qariah dari Senegal hampir terjatuh ketika mengambil hadiah.

Kejadian tersebut terjadi ketika qariah itu tunduk hormat dihadapan Permaisuri Agong  sehingga sukar untuk mengawal keseimbangan badan.

Secara spontan, Permaisuri Agong telah berenjak ke hadapan dan menjerit akibat kejadian itu. satu sifat yang jarang sekali kiat dapat lihat dalam Permaisuri Agong yang kerap tenang dalam apa jua keadaan.

Melihat kepada kejadian itu, pastinya ramai yang tidak mampu menahan hilai tawa tatkala melihat qariah itu terundur ke belakang.

Bagaimanapun, syabas kepada qariah tersebut yang telah berjaya mewakili negaranya dalam pertandingan tersebut.

**Orang luar tunduk hormat hingga nak terjatuh dihadapan Seri Paduka Tuanku. Namun kita di Malaysia ini, masih ada segelintir yang menghina institusi diraja Malaysia. Fikir-fikirkan.

Oleh: HARITS ASYRAF

Video Apabila Permaisuri Agong Terkejut Dan Menjerithttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Peserta.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Peserta-150x150.jpg MyNewsHub myHangat
Yang DiPertuan Agong serta Permaisuri sering kali akan mencemar duli pada setiap Malam Penutupan Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa. Baginda berdua akan menyampaikan hadiah kepada para pemenang dan peserta yang bertanding. Mengikut protokol majlis, setiap peserta perlu tunduk sebagai tanda hormat kepada Duli Tuanku. (KLIK PENTING!!!! … Bantu Mynewshub … Tolong Lapor...
<p style="text-align: justify;">Yang DiPertuan Agong serta Permaisuri sering kali akan mencemar duli pada setiap Malam Penutupan Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa.</p> <p style="text-align: justify;">Baginda berdua akan menyampaikan hadiah kepada para pemenang dan peserta yang bertanding.</p> <p style="text-align: justify;">Mengikut protokol majlis, setiap peserta perlu tunduk sebagai tanda hormat kepada Duli Tuanku.</p> <p style="text-align: justify;"><strong><a href="http://mynewshub.my/?p=174508">(KLIK PENTING!!!! … Bantu Mynewshub … Tolong Lapor Kepada Facebook)</a></strong></p> <p style="text-align: justify;">Pada Malam Penutupan Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Antarabangsa Kali Ke 54 (2013), berlaku satu kejadian yang mencuit hati dan berjaya dirakam.</p> <p style="text-align: justify;">Ia adalah apabila salah seorang qariah dari Senegal hampir terjatuh ketika mengambil hadiah.</p> <p style="text-align: justify;">Kejadian tersebut terjadi ketika qariah itu tunduk hormat dihadapan Permaisuri Agong  sehingga sukar untuk mengawal keseimbangan badan.</p> <p style="text-align: justify;">Secara spontan, Permaisuri Agong telah berenjak ke hadapan dan menjerit akibat kejadian itu. satu sifat yang jarang sekali kiat dapat lihat dalam Permaisuri Agong yang kerap tenang dalam apa jua keadaan.</p> <p style="text-align: justify;">Melihat kepada kejadian itu, pastinya ramai yang tidak mampu menahan hilai tawa tatkala melihat qariah itu terundur ke belakang.</p> <p style="text-align: justify;">Bagaimanapun, syabas kepada qariah tersebut yang telah berjaya mewakili negaranya dalam pertandingan tersebut.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>**Orang luar tunduk hormat hingga nak terjatuh dihadapan Seri Paduka Tuanku. Namun kita di Malaysia ini, masih ada segelintir yang menghina institusi diraja Malaysia. Fikir-fikirkan.</strong></p> <iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=651464034881820" height="240" width="320" frameborder="0"></iframe> <p style="text-align: justify;">Oleh: <strong>HARITS ASYRAF</strong></p>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
 • pinklovillea

  hahahah.. aq pon tergelak-gelak tgok.. tu lah tanda hormat .. tapi awl sngat dye tunduk tu..

  Public CommentUserhahahah.. aq pon tergelak-gelak tgok.. tu lah tanda hormat .. tapi awl sngat dye tunduk tu..
 • LoLa

  Berdebar sgt tu… klo kene kat kita.. ntah2 tergolek terus ke belakg…

  Public CommentUserBerdebar sgt tu... klo kene kat kita.. ntah2 tergolek terus ke belakg...
myartis new logo kekal intim & bahagia2

Pilihan Kategori
PABM2014_300x250
myonlinemall new logo
MynewshubChannel-Youtube

 Subscribe in a reader

RSS FEED

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Alexa Rank


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014