MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Thursday, April 24, 2014


Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan Berdepan Siasatan Inkuiri

    June 18, 2013
New Delhi – Pelakon terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan berdepan inkuiri daripada kerajaan susulan laporan beliau dan isterinya Gauri bakal mendapat bayi lelaki menerusi ibu tumpang, bulan depan.

Di bawah undang-undang India, ujian awal menentukan jantina bayi sebelum kelahiran adalah diharamkan.

Siasatan dijalankan selepas Persatuan Radiologi dan Pengimejan (IRIA) memaklumkan kepada Jabatan Kesihatan Maharashtra bagi mengetahui bagaimana aktor tersebut mengetahui jantina bayi yang masih belum dilaporkan.

“Jika laporan itu benar, maka adalah jelas selebriti berkenaan tidak akan terlepas daripada tindakan undang-undang,’’ kata coordinator IRIA, Jignesh Thakkar.

Shah Rukh Khan yang mempunyai dua anak iaitu Aryan, 16 dan Suhana, 13, setakat ini masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan.

Beliau baru-baru ini telah melancarkan trailer mengenai filem terbaru, yang diarahkan oleh Rohit Shetty’s Chennai Express.

Dalam pada itu, Jabatan Kesihatan mengesahkan bahawa pihaknya menerima emel daripada IRIA dan tindakan sewajarnya akan diambil jika perlu.

Shah Rukh Khan Berdepan Siasatan Inkuirihttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/06/Shah-Rukh-Khan.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/06/Shah-Rukh-Khan-150x150.jpg MyNewsHub Terkini
New Delhi – Pelakon terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan berdepan inkuiri daripada kerajaan susulan laporan beliau dan isterinya Gauri bakal mendapat bayi lelaki menerusi ibu tumpang, bulan depan. Di bawah undang-undang India, ujian awal menentukan jantina bayi sebelum kelahiran adalah diharamkan. Siasatan dijalankan selepas Persatuan Radiologi dan Pengimejan (IRIA) memaklumkan kepada...
New Delhi – Pelakon terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan berdepan inkuiri daripada kerajaan susulan laporan beliau dan isterinya Gauri bakal mendapat bayi lelaki menerusi ibu tumpang, bulan depan. Di bawah undang-undang India, ujian awal menentukan jantina bayi sebelum kelahiran adalah diharamkan. Siasatan dijalankan selepas Persatuan Radiologi dan Pengimejan (IRIA) memaklumkan kepada Jabatan Kesihatan Maharashtra bagi mengetahui bagaimana aktor tersebut mengetahui jantina bayi yang masih belum dilaporkan. ``Jika laporan itu benar, maka adalah jelas selebriti berkenaan tidak akan terlepas daripada tindakan undang-undang,’’ kata coordinator IRIA, Jignesh Thakkar. Shah Rukh Khan yang mempunyai dua anak iaitu Aryan, 16 dan Suhana, 13, setakat ini masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan. Beliau baru-baru ini telah melancarkan trailer mengenai filem terbaru, yang diarahkan oleh Rohit Shetty's Chennai Express. Dalam pada itu, Jabatan Kesihatan mengesahkan bahawa pihaknya menerima emel daripada IRIA dan tindakan sewajarnya akan diambil jika perlu.

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
myartis new logo kekal intim & bahagia2

Pilihan Kategori
PABM2014_300x250
myonlinemall new logo
MynewshubChannel-Youtube

 Subscribe in a reader

RSS FEED

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Alexa Rank


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014