MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Wednesday, April 16, 2014


Afiq Muiz

Afiq Muiz Tertekan Dituduh Lupa Diri

    April 23, 2013
PETALING JAYA – Pelakon Afiq Muiz tertekan dengan tuduhan mengatakan dia lupa diri selain sering menimbulkan masalah kepada pihak produksi di lokasi penggambaran.

Afiq, 20, berkata, perkara yang ditimbulkan itu tidak pernah berlaku dan dia memberi jaminan sikapnya tidak pernah berubah sebaliknya sama seperti mula-mula menyertai bidang lakonan.

“Saya tidak pernah kena tohmahan sebegini sebelum ini dan ia cukup membuatkan saya tertekan dan sedih kerana jujurnya saya tidak pernah bersikap sedemikian dengan sesiapa juga.

“Saya juga tidak pasti siapakah dalang yang cuba menjatuhkan saya dengan cerita mengarut seperti itu? Biarlah Tuhan sahaja yang membalas perbuatan mereka,” katanya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini pada Isnin.

Sebuah akhbar mingguan pada Ahad lalu melaporkan Afiq dikatakan mula menimbulkan masalah sejak cerita dia bercinta dengan pelakon Eina Azman hebat diperkatakan.

Afiq didakwa mengikut sahaja telunjuk Eina sehinggakan menimbulkan masalah kepada pihak lain.

Bagaimanapun kata Afiq, dia tidak mahu terlalu memikirkan perkara tersebut tetapi ingin memberi fokus terhadap kerjaya yang diceburinya.

Dalam pada itu, mengulas tentang Eina, Afiq kecewa apabila nama pelakon itu turut dikaitkan dalam hal berkenaan.

“Tak habis-habis nak kaitkan saya dengan Eina. Dia tiada kena mengena dalam hal ini. Dia juga tertekan apabila namanya dikaitkan tambahan pula dia sendiri mempunyai juga masalah,” katanya.

Sementara itu, mengulas mengenai keputusannya menarik diri daripada syarikat pengurusannya, Afiq berkata, dia mengambil keputusan itu kerana yakin dapat menguruskan karier lakonannya sendiri.

“Tidak timbul soal saya lupa diri atau sudah popular dan mula sombong cuma ia untuk kebaikan karier saya dan saya yakin dapat menguruskan sendiri kerjaya tanpa bantuan orang lain.

“Saya juga dapat belajar tentang selok-belok pengurusan dan tidak mahu terlalu bergantung kepada orang lain,” jelasnya. - mStar Online

Afiq Muiz Tertekan Dituduh Lupa Dirihttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/04/Afiq-Muiz.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/04/Afiq-Muiz-150x150.jpg MyNewsHub myArtisTerkini
PETALING JAYA - Pelakon Afiq Muiz tertekan dengan tuduhan mengatakan dia lupa diri selain sering menimbulkan masalah kepada pihak produksi di lokasi penggambaran. Afiq, 20, berkata, perkara yang ditimbulkan itu tidak pernah berlaku dan dia memberi jaminan sikapnya tidak pernah berubah sebaliknya sama seperti mula-mula menyertai bidang lakonan. 'Saya tidak pernah...
<p style="text-align: justify;">PETALING JAYA - Pelakon Afiq Muiz tertekan dengan tuduhan mengatakan dia lupa diri selain sering menimbulkan masalah kepada pihak produksi di lokasi penggambaran.</p> <p style="text-align: justify;">Afiq, 20, berkata, perkara yang ditimbulkan itu tidak pernah berlaku dan dia memberi jaminan sikapnya tidak pernah berubah sebaliknya sama seperti mula-mula menyertai bidang lakonan.</p> <p style="text-align: justify;">"Saya tidak pernah kena tohmahan sebegini sebelum ini dan ia cukup membuatkan saya tertekan dan sedih kerana jujurnya saya tidak pernah bersikap sedemikian dengan sesiapa juga.</p> <p style="text-align: justify;">"Saya juga tidak pasti siapakah dalang yang cuba menjatuhkan saya dengan cerita mengarut seperti itu? Biarlah Tuhan sahaja yang membalas perbuatan mereka," katanya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini pada Isnin.</p> <p style="text-align: justify;">Sebuah akhbar mingguan pada Ahad lalu melaporkan Afiq dikatakan mula menimbulkan masalah sejak cerita dia bercinta dengan pelakon Eina Azman hebat diperkatakan.</p> <p style="text-align: justify;">Afiq didakwa mengikut sahaja telunjuk Eina sehinggakan menimbulkan masalah kepada pihak lain.</p> <p style="text-align: justify;">Bagaimanapun kata Afiq, dia tidak mahu terlalu memikirkan perkara tersebut tetapi ingin memberi fokus terhadap kerjaya yang diceburinya.</p> <p style="text-align: justify;">Dalam pada itu, mengulas tentang Eina, Afiq kecewa apabila nama pelakon itu turut dikaitkan dalam hal berkenaan.</p> <p style="text-align: justify;">"Tak habis-habis nak kaitkan saya dengan Eina. Dia tiada kena mengena dalam hal ini. Dia juga tertekan apabila namanya dikaitkan tambahan pula dia sendiri mempunyai juga masalah," katanya.</p> <p style="text-align: justify;">Sementara itu, mengulas mengenai keputusannya menarik diri daripada syarikat pengurusannya, Afiq berkata, dia mengambil keputusan itu kerana yakin dapat menguruskan karier lakonannya sendiri.</p> <p style="text-align: justify;">"Tidak timbul soal saya lupa diri atau sudah popular dan mula sombong cuma ia untuk kebaikan karier saya dan saya yakin dapat menguruskan sendiri kerjaya tanpa bantuan orang lain.</p> <p style="text-align: justify;">"Saya juga dapat belajar tentang selok-belok pengurusan dan tidak mahu terlalu bergantung kepada orang lain," jelasnya. -<strong> mStar Online</strong></p>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
myartis new logo kekal intim & bahagia2

Pilihan Kategori
PABM2014_300x250
myonlinemall new logo
MynewshubChannel-Youtube

 Subscribe in a reader

RSS FEED

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Alexa Rank


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014