MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Wednesday, April 23, 2014


Erra Fazira Sabar Layan Karenah Anak

Erra Fazira Sabar Layan Karenah Anak

  March 10, 2013
Pelakon dan penyanyi yang kini sudah bergelar pengacara, Erra Fazira menyatakan puteri tunggalnya, Engku Aleesya Engku Imran itu sebagai satu-satunya buah hati yang amat disayanginya.

Soal kerja atau urusan lain diletakkan ke tepi demi kasihnya terhadap Aleesya. Segala permintaan Aleesya akan dipenuhi selagi tidak memudaratkan.

“Apa yang dia mahu saya akan ikutkan, tak kisahlah aktiviti dalam atau luar. Aleesya anak yang aktif dan lebih cenderung dengan aktiviti membabitkan fizikal seperti bermain di pusat permainan,” katanya memetik laporan Harian Metro, hari ini.

Selain itu, Erra, 39, turut bercerita mengenai keperibadian anaknya yang mula terserlah dari masa ke semasa dengan mengatakan Aleesya seorang anak yang penyayang, prihatin dan boleh mengala tetapi ada masanya keras hati.

Aleesya yang akan menyambut ulangtahun kelahiran ke empat pada 30 Mac ini juga cenderung untuk cenderung dengan muzik dan mudah mencerap apa yang didengar berikutan biasa diperdengarkan dengan muzik dan bacaan al-Quran sejak dalam kandungan.

Kecil-kecil dah pandai layan muzik. Mana tahu dah besar nanti Aleesya bakal mengikut jejak langkah ibunya dengan menjadi seorang penyanyi yang terkenal pula kan.

Oleh: JULIANA JOHAR

Erra Fazira Sabar Layan Karenah Anakhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Erra-Fazira1.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Erra-Fazira1-150x150.jpg MyNewsHub Terkini
Pelakon dan penyanyi yang kini sudah bergelar pengacara, Erra Fazira menyatakan puteri tunggalnya, Engku Aleesya Engku Imran itu sebagai satu-satunya buah hati yang amat disayanginya. Soal kerja atau urusan lain diletakkan ke tepi demi kasihnya terhadap Aleesya. Segala permintaan Aleesya akan dipenuhi selagi tidak memudaratkan. “Apa yang dia mahu saya akan...
Pelakon dan penyanyi yang kini sudah bergelar pengacara, Erra Fazira menyatakan puteri tunggalnya, Engku Aleesya Engku Imran itu sebagai satu-satunya buah hati yang amat disayanginya. Soal kerja atau urusan lain diletakkan ke tepi demi kasihnya terhadap Aleesya. Segala permintaan Aleesya akan dipenuhi selagi tidak memudaratkan. “Apa yang dia mahu saya akan ikutkan, tak kisahlah aktiviti dalam atau luar. Aleesya anak yang aktif dan lebih cenderung dengan aktiviti membabitkan fizikal seperti bermain di pusat permainan," katanya memetik laporan Harian Metro, hari ini. Selain itu, Erra, 39, turut bercerita mengenai keperibadian anaknya yang mula terserlah dari masa ke semasa dengan mengatakan Aleesya seorang anak yang penyayang, prihatin dan boleh mengala tetapi ada masanya keras hati. Aleesya yang akan menyambut ulangtahun kelahiran ke empat pada 30 Mac ini juga cenderung untuk cenderung dengan muzik dan mudah mencerap apa yang didengar berikutan biasa diperdengarkan dengan muzik dan bacaan al-Quran sejak dalam kandungan. Kecil-kecil dah pandai layan muzik. Mana tahu dah besar nanti Aleesya bakal mengikut jejak langkah ibunya dengan menjadi seorang penyanyi yang terkenal pula kan. Oleh: <strong>JULIANA JOHAR</strong>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
 • http://www.facebook.com/people/Mohamad-Izuan-Razali/100001123596015 Mohamad Izuan Razali

  lme x npk laki dy…

  Public CommentUserlme x npk laki dy...
 • kikaru

  Ank die mmg cun..baru 4thn tu tp nmpk mcm 6 thn

  Public CommentUserAnk die mmg cun..baru 4thn tu tp nmpk mcm 6 thn
 • haku

  potensi

  Public CommentUserpotensi


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014