MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Sunday, April 20, 2014


Datuk Seri Najib Tun Razak

PM Mulakan Lawatan Kerja Sehari Ke Johor

    February 12, 2013
JOHOR BAHARU – Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak memulakan lawatan seharinya ke Johor hari ini dengan menghadiri mesyuarat tertutup dengan pemimpin-pemimpin Umno negeri di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor di sini.

Turut hadir Menteri Besar Datuk Abdul Ghani Othman yang juga Pengerusi Badan Perhubungan Umno negeri, Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein yang juga Naib Presiden Umno, Timbalan Menteri Pertahanan Datuk Dr Abdul Latif Ahmad dan Timbalan Menteri Pelajaran Datuk Dr Mohd Puad Zarkashi.

Lain-lain pemimpin Umno Johor yang turut menghadiri mesyuarat dengan Perdana Menteri termasuk Ketua Umno Bahagian Johor Baharu Tan Sri Shahrir Abdul Samad dan Ketua Umno Bahagian Pulai Datuk Nur Jazlan Mohamed.

Najib yang juga Presiden Umno dan Pengerusi Barisan Nasional (BN) turut mengadakan mesyuarat tertutup dengan pemimpin-pemimpin parti komponen BN Negeri Johor.

Pemimpin BN Negeri yang kelihatan pada mesyuarat termasuk Presiden MCA dan Pengerusi MCA Johor Datuk Seri Dr Chua Soi Lek.

Selain mengadakan mesyuarat dengan pemimpin-pemimpin Umno dan BN negeri, beliau dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor juga dijadual menghadiri majlis sambutan Tahun Baru Cina Peringkat Negeri Johor di Senai, Kulaijaya.

Perdana Menteri juga dijadual menyaksikan majlis cabutan undi Projek Perumahan Rakyat 1Malaysia (PR1MA) Nusantara PR1MA di Dewan Raya Bandar Putra, juga di Kulaijaya.

Perdana Menteri dan isteri dijangka berlepas pulang ke ibu negara selepas majlis itu. – BERNAMA

PM Mulakan Lawatan Kerja Sehari Ke Johorhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Datuk-Seri-Najib-Tun-Razak4.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Datuk-Seri-Najib-Tun-Razak4-150x150.jpg MyNewsHub Terkini
JOHOR BAHARU - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak memulakan lawatan seharinya ke Johor hari ini dengan menghadiri mesyuarat tertutup dengan pemimpin-pemimpin Umno negeri di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor di sini. Turut hadir Menteri Besar Datuk Abdul Ghani Othman yang juga Pengerusi Badan Perhubungan Umno negeri, Menteri Dalam...
<p style="text-align: justify;">JOHOR BAHARU - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak memulakan lawatan seharinya ke Johor hari ini dengan menghadiri mesyuarat tertutup dengan pemimpin-pemimpin Umno negeri di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor di sini.</p> <p style="text-align: justify;">Turut hadir Menteri Besar Datuk Abdul Ghani Othman yang juga Pengerusi Badan Perhubungan Umno negeri, Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein yang juga Naib Presiden Umno, Timbalan Menteri Pertahanan Datuk Dr Abdul Latif Ahmad dan Timbalan Menteri Pelajaran Datuk Dr Mohd Puad Zarkashi.</p> <p style="text-align: justify;">Lain-lain pemimpin Umno Johor yang turut menghadiri mesyuarat dengan Perdana Menteri termasuk Ketua Umno Bahagian Johor Baharu Tan Sri Shahrir Abdul Samad dan Ketua Umno Bahagian Pulai Datuk Nur Jazlan Mohamed.</p> <p style="text-align: justify;">Najib yang juga Presiden Umno dan Pengerusi Barisan Nasional (BN) turut mengadakan mesyuarat tertutup dengan pemimpin-pemimpin parti komponen BN Negeri Johor.</p> <p style="text-align: justify;">Pemimpin BN Negeri yang kelihatan pada mesyuarat termasuk Presiden MCA dan Pengerusi MCA Johor Datuk Seri Dr Chua Soi Lek.</p> <p style="text-align: justify;">Selain mengadakan mesyuarat dengan pemimpin-pemimpin Umno dan BN negeri, beliau dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor juga dijadual menghadiri majlis sambutan Tahun Baru Cina Peringkat Negeri Johor di Senai, Kulaijaya.</p> <p style="text-align: justify;">Perdana Menteri juga dijadual menyaksikan majlis cabutan undi Projek Perumahan Rakyat 1Malaysia (PR1MA) Nusantara PR1MA di Dewan Raya Bandar Putra, juga di Kulaijaya.</p> <p style="text-align: justify;">Perdana Menteri dan isteri dijangka berlepas pulang ke ibu negara selepas majlis itu. - BERNAMA</p>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014