MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Monday, April 21, 2014


Najib_palestin

Mari Tunjuk Sokongan Kepada PM Ahad Ini

  January 25, 2013
Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang baru-baru ini memasuki Gaza demi memperlihatkan sokongan kepada perjuangan Palestin, akan kembali ke tanah air Ahad ini.

Difahamkan, beberapa pihak terutama pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang berkaitan dengan perjuangan Islam dan Palestin akan berkumpul di Kompleks Bunga Raya sejak awal pagi untuk menyambut kepulangan beliau.

Najib dijangka tiba menggunakan penerbangan rasmi kerajaan pukul 11 pagi.

Walaupun pergi dengan niat untuk melihat sendiri penderitaan rakyat Palestin, tindakan beliau itu telah dipersoalkan pembangkang yang sehingga hari ini langsung tidak pernah berbuat apa-apa yang konkrit untuk membantu rakyat Palestin selain mengutuk kerajaan sepanjang masa.

najib-gaza-kanak2-palestin

Paling memalukan apabila orang seperti Anwar Ibrahim yang pernah berkata;

“I support all efforts to protect the security of the state of Israel,“…pun turut mengutuk.

Anwar…anda orang yang pernah ke Amerika Syarikat memohon maaf kepada god father god father Yahudi di sana atas kenyataan berkaitan kaum itu….ANDA TIDAK LAYAK HENDAK MENGUTUK SEORANG PEMIMPIN YANG BERANI MEMIJAK KAKI KE BUMI PALESTIN.

Simpanlah politik anda itu.

Takpe…kepada anda semua, jika anda merasakan apa yang Najib lakukan itu betul, apa kata pagi Ahad ini singgah sekejap di Kompleks Bunga Raya, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) untuk menyambut beliau.

Mari Tunjuk Sokongan Kepada PM Ahad Inihttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Najib_palestin1.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Najib_palestin1-150x150.jpg MyNewsHub myHangat
Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang baru-baru ini memasuki Gaza demi memperlihatkan sokongan kepada perjuangan Palestin, akan kembali ke tanah air Ahad ini. Difahamkan, beberapa pihak terutama pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang berkaitan dengan perjuangan Islam dan Palestin akan berkumpul di Kompleks Bunga Raya sejak awal pagi untuk...
Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang baru-baru ini memasuki Gaza demi memperlihatkan sokongan kepada perjuangan Palestin, akan kembali ke tanah air Ahad ini. Difahamkan, beberapa pihak terutama pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang berkaitan dengan perjuangan Islam dan Palestin akan berkumpul di Kompleks Bunga Raya sejak awal pagi untuk menyambut kepulangan beliau. Najib dijangka tiba menggunakan penerbangan rasmi kerajaan pukul 11 pagi. Walaupun pergi dengan niat untuk melihat sendiri penderitaan rakyat Palestin, tindakan beliau itu telah dipersoalkan pembangkang yang sehingga hari ini langsung tidak pernah berbuat apa-apa yang konkrit untuk membantu rakyat Palestin selain mengutuk kerajaan sepanjang masa. <a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/najib-gaza-kanak2-palestin.jpg"><img class="aligncenter size-full wp-image-133276" alt="najib-gaza-kanak2-palestin" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/najib-gaza-kanak2-palestin.jpg" width="400" height="397" /></a> Paling memalukan apabila orang seperti Anwar Ibrahim yang pernah berkata; <strong>"I support all efforts to protect the security of the state of Israel,</strong>"...pun turut mengutuk. Anwar...anda orang yang pernah ke Amerika Syarikat memohon maaf kepada god father god father Yahudi di sana atas kenyataan berkaitan kaum itu....<strong>ANDA TIDAK LAYAK HENDAK MENGUTUK SEORANG PEMIMPIN YANG BERANI MEMIJAK KAKI KE BUMI PALESTIN.</strong> Simpanlah politik anda itu. Takpe...kepada anda semua, jika anda merasakan apa yang Najib lakukan itu betul, apa kata pagi Ahad ini singgah sekejap di Kompleks Bunga Raya, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) untuk menyambut beliau.

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
 • http://twitter.com/73fly fly

  vs

  Public CommentUservs
 • http://www.facebook.com/firdaus.ismail.180 Firdaus Ismail

  any comment??

  Public CommentUserany comment??
 • omr

  saya sayang PM!

  Public CommentUsersaya sayang PM!
 • http://www.facebook.com/paan23 Muhd Farhan

  hangkebun diam je.? bak2 cmni taw dia diam..

  Public CommentUserhangkebun diam je.? bak2 cmni taw dia diam..
 • ab ba

  jgn lupa , Najib pernah kat HAmas nie pengganas

  Public CommentUserjgn lupa , Najib pernah kat HAmas nie pengganas
 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1346353863 Mohd Akil

  awat mynewshub suka sgt kutuk anwar , ingat hampa tu baik sgt ke

  Public CommentUserawat mynewshub suka sgt kutuk anwar , ingat hampa tu baik sgt ke
 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1346353863 Mohd Akil

  mynewshub jubo

  Public CommentUsermynewshub jubo
 • ANTI HANG KEBON

  Aku bangga ada PM mcm Najib…Tahniah!!

  Public CommentUserAku bangga ada PM mcm Najib...Tahniah!!
 • ANTI HANG KEBON

  Dia mmg akan diam bro. Dia kan pencacai PR yg dibayar gaji untuk mengutuk kerajaan sepanjang masa!!

  Public CommentUserDia mmg akan diam bro. Dia kan pencacai PR yg dibayar gaji untuk mengutuk kerajaan sepanjang masa!!
 • ANTI HANG KEBON

  Hahahaha…Pencacai PR dah meroyan!! Sian dibayar gaji untuk backup si peliwat mcm Anwar!!

  Public CommentUserHahahaha...Pencacai PR dah meroyan!! Sian dibayar gaji untuk backup si peliwat mcm Anwar!!
 • ANTI HANG KEBON

  Najib kate Hamas pengganas eh?? Bila eh?? Jgn memfitnah bro!! Bg bukti!! Lainla mcm Anwar dh terang2 support ISRAEL!!!

  Public CommentUserNajib kate Hamas pengganas eh?? Bila eh?? Jgn memfitnah bro!! Bg bukti!! Lainla mcm Anwar dh terang2 support ISRAEL!!!


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014