MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Saturday, April 19, 2014


Liyana Jasmay

Liyana Jasmay Bulan Madu ‘Ekspres’ Di NYC

  January 14, 2013
Lebih kurang sebulan saja lagi penyanyi dan pelakon kecil molek, Liyana Jasmay, 25, bakal mendirikan rumah tangga bersama tunangnya, Fathuddin Mazlan, 29.

Bercakap kepada Kosmo, Liyana ada memberitahu selepas berkahwin kelak, dia akan berpindah ke Kota Kinabalu, Sabah untuk mengikut suaminya yang akan bekerja di sana.

Walaupun kiranya, meninggalkan keluarga itu pasti mengundang kesedihan, namun tidak bagi Liyana.

Mungkin kerana dia sudah biasa pergi ke sana sini jadi dia sudah terbiasa.

Sementara itu, beberapa hari selepas berkahwin, Liyana dijadualkan akan terbang ke New York (NYC) untuk menjalani penggambaran telefilem khas untuk siaran Astro.

“Saya akan berada di sana selama 15 hari dan akan bawa Fathuddin sekali.

“Jadi, sambil bekerja kami pergi berbulan madu ekspres (ketawa),” katanya.

Mengenai persiapan majlis bersejarahnya itu nanti, semuanya kini berjalan lancar.

Liyana berkata majlis majlis perkahwinan nanti adalah majlis yang ringkas tetapi lebih dekat dengan jiwa semua yang hadir.

Platun lagu Aku Tak Percaya Cinta ini akan bernikah pada 2 Februari ini di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur dan majlis resepsi sebelah perempuan akan berlangsung pada sebelah malam hari yang sama di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).

Majlis resepsi sebelah lelaki pula akan berlangsung di Dewan Perdana Felda, Jalan Semarak, Kuala Lumpur pada 9 Februari.

Oleh: NURUL NAFISAH MAZLAN

Liyana Jasmay Bulan Madu ‘Ekspres’ Di NYChttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Liyana-Jasmay.jpeghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Liyana-Jasmay-150x150.jpeg MyNewsHub Terkini
Lebih kurang sebulan saja lagi penyanyi dan pelakon kecil molek, Liyana Jasmay, 25, bakal mendirikan rumah tangga bersama tunangnya, Fathuddin Mazlan, 29. Bercakap kepada Kosmo, Liyana ada memberitahu selepas berkahwin kelak, dia akan berpindah ke Kota Kinabalu, Sabah untuk mengikut suaminya yang akan bekerja di sana. Walaupun kiranya, meninggalkan keluarga itu...
<p style="text-align: justify;">Lebih kurang sebulan saja lagi penyanyi dan pelakon kecil molek, Liyana Jasmay, 25, bakal mendirikan rumah tangga bersama tunangnya, Fathuddin Mazlan, 29.</p> <p style="text-align: justify;">Bercakap kepada Kosmo, Liyana ada memberitahu selepas berkahwin kelak, dia akan berpindah ke Kota Kinabalu, Sabah untuk mengikut suaminya yang akan bekerja di sana.</p> <p style="text-align: justify;">Walaupun kiranya, meninggalkan keluarga itu pasti mengundang kesedihan, namun tidak bagi Liyana.</p> <p style="text-align: justify;">Mungkin kerana dia sudah biasa pergi ke sana sini jadi dia sudah terbiasa.</p> <p style="text-align: justify;">Sementara itu, beberapa hari selepas berkahwin, Liyana dijadualkan akan terbang ke New York (NYC) untuk menjalani penggambaran telefilem khas untuk siaran Astro.</p> <p style="text-align: justify;">"Saya akan berada di sana selama 15 hari dan akan bawa Fathuddin sekali.</p> <p style="text-align: justify;">"Jadi, sambil bekerja kami pergi berbulan madu ekspres (ketawa)," katanya.</p> <p style="text-align: justify;">Mengenai persiapan majlis bersejarahnya itu nanti, semuanya kini berjalan lancar.</p> <p style="text-align: justify;">Liyana berkata majlis majlis perkahwinan nanti adalah majlis yang ringkas tetapi lebih dekat dengan jiwa semua yang hadir.</p> <p style="text-align: justify;">Platun lagu Aku Tak Percaya Cinta ini akan bernikah pada 2 Februari ini di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur dan majlis resepsi sebelah perempuan akan berlangsung pada sebelah malam hari yang sama di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).</p> <p style="text-align: justify;">Majlis resepsi sebelah lelaki pula akan berlangsung di Dewan Perdana Felda, Jalan Semarak, Kuala Lumpur pada 9 Februari.</p> <p style="text-align: justify;">Oleh: <strong>NURUL NAFISAH MAZLAN</strong></p>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
 • KucingGersang

  Welcome to The Land Below The Wind..

  Public CommentUserWelcome to The Land Below The Wind..
 • http://www.facebook.com/firdaus.ismail.180 Firdaus Ismail

  maksudnye??

  Public CommentUsermaksudnye??
 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000432902971 Fakhruddin Aziz

  negeri di bawah bayu la maksudnya.. LOL XD

  Public CommentUsernegeri di bawah bayu la maksudnya.. LOL XD


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014