MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Thursday, April 17, 2014


Deepak hp

Deepak Nafi E-Book Black Rose Sebagai Karangannya

  January 6, 2013
KUALA LUMPUR – Saudagar Permaidani, Deepak Jaikishan menafikan buku Black Rose 1.0 yang tersebar di internet sejak beberapa hari lalu sebagai buku karangannya.

Beliau membuat penafian itu melalui satu sistem pesanan ringkas (SMS) yang dihantar kepada semua editor akhbar-akhbar dalam talian (gambar atas).

SMS penafian itu terpaksa diambil Deepak berikutan banyak pihak yang mengaitkan nama beliau dengan e-book berkenaan.

“Black Rose yang disiarkan di beberapa laman web adalah satu bentuk penipuan, sila padamkan nama saya daripadanya (jangan kaitkan saya),” katanya hari ini.

black

Beliau ternyata kurang senang dengan pihak-pihak yang cuba menangguk di air keruh dengan mengeluarkan e-book berkenaan dan mereka cerita.

Antara yang paling galak menyebarkan fitnah itu adalah Malaysiakini yang sudah tahu dari awal buku berkenaan bukan karangan Deepak kerana mereka telah pun menghubungi ahli perniagaan berkenaan ketika buku itu baru muncul di internet.

Walaupun Deepak telah membuat penafiaan ketika itu, portal berita anti kerajaan itu tetap menzahirkan kepada masyarakat kononnya buku Black Rose 1.0 adalah karangan Deepak.

Deepak sebelum ini memang berazam untuk menerbitkan sebuah buku dengan judul yang sama yang bertujuan untuk memburukkan nama Perdana Menteri dan keluarga beliau.

dee
Deepak yang mempunyai masalah dengan sebuah institusi kewangan dikatakan mahu Perdana Menteri dan keluarga membantunya keluar daripada kemelut tersebut.

Kredibiliti ahli perniagaan berkenaan dipersoalkan kerana sering mengubah kenyataan mengikut masa dan keperluan dengan tujuan kenyataan itu memihak kepada dirinya.

Deepak Nafi E-Book Black Rose Sebagai Karangannyahttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Deepak-hp.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Deepak-hp-150x150.jpg MyNewsHub Terkini
KUALA LUMPUR - Saudagar Permaidani, Deepak Jaikishan menafikan buku Black Rose 1.0 yang tersebar di internet sejak beberapa hari lalu sebagai buku karangannya. Beliau membuat penafian itu melalui satu sistem pesanan ringkas (SMS) yang dihantar kepada semua editor akhbar-akhbar dalam talian (gambar atas). SMS penafian itu terpaksa diambil Deepak berikutan banyak...
KUALA LUMPUR - Saudagar Permaidani, Deepak Jaikishan menafikan buku Black Rose 1.0 yang tersebar di internet sejak beberapa hari lalu sebagai buku karangannya. Beliau membuat penafian itu melalui satu sistem pesanan ringkas (SMS) yang dihantar kepada semua editor akhbar-akhbar dalam talian (gambar atas). SMS penafian itu terpaksa diambil Deepak berikutan banyak pihak yang mengaitkan nama beliau dengan e-book berkenaan. "Black Rose yang disiarkan di beberapa laman web adalah satu bentuk penipuan, sila padamkan nama saya daripadanya (jangan kaitkan saya)," katanya hari ini. <a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/black.jpg"><img class="aligncenter size-medium wp-image-128296" alt="black" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/black-206x300.jpg" width="206" height="300" /></a> Beliau ternyata kurang senang dengan pihak-pihak yang cuba menangguk di air keruh dengan mengeluarkan e-book berkenaan dan mereka cerita. Antara yang paling galak menyebarkan fitnah itu adalah Malaysiakini yang sudah tahu dari awal buku berkenaan bukan karangan Deepak kerana mereka telah pun menghubungi ahli perniagaan berkenaan ketika buku itu baru muncul di internet. Walaupun Deepak telah membuat penafiaan ketika itu, portal berita anti kerajaan itu tetap menzahirkan kepada masyarakat kononnya buku Black Rose 1.0 adalah karangan Deepak. Deepak sebelum ini memang berazam untuk menerbitkan sebuah buku dengan judul yang sama yang bertujuan untuk memburukkan nama Perdana Menteri dan keluarga beliau. <a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/dee.jpg"><img class="aligncenter size-medium wp-image-128298" alt="dee" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/dee-300x202.jpg" width="300" height="202" /></a> Deepak yang mempunyai masalah dengan sebuah institusi kewangan dikatakan mahu Perdana Menteri dan keluarga membantunya keluar daripada kemelut tersebut. Kredibiliti ahli perniagaan berkenaan dipersoalkan kerana sering mengubah kenyataan mengikut masa dan keperluan dengan tujuan kenyataan itu memihak kepada dirinya.

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
 • ryan@cobra

  Sape india ni??knp org sume harap kan die utk jatuh kan kerajaan??wlu apa2 pon yg die kata ttg datuk seri najib….aku tetap sokong datuk seri…sbb datuk seri 2 org melayu…

  Public CommentUserSape india ni??knp org sume harap kan die utk jatuh kan kerajaan??wlu apa2 pon yg die kata ttg datuk seri najib....aku tetap sokong datuk seri...sbb datuk seri 2 org melayu...
 • http://sozcyili.blogspot.com/ AmenoWorld

  Jumpa setan dengan ko, bunuh ko dulu baru setan.

  SEKIAN.

  Public CommentUserJumpa setan dengan ko, bunuh ko dulu baru setan. SEKIAN.
 • Red1Echizen

  Deepak….roti canai satu….nak baling kat kepala ko! yg panas ya

  Public CommentUserDeepak....roti canai satu....nak baling kat kepala ko! yg panas ya
myartis new logo kekal intim & bahagia2

Pilihan Kategori
PABM2014_300x250
myonlinemall new logo
MynewshubChannel-Youtube

 Subscribe in a reader

RSS FEED

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Alexa Rank


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014