Saturday, April 12, 2014


VIDEO: Nyanyian Shila Amzah Yang Membuatkan Penonton, Juri Di China Terpukau!

VIDEO: Nyanyian Shila Amzah Yang Membuatkan Penonton, Juri Di China Terpukau!

    September 18, 2012




WAH..Wah… Nampaknya semakin murah rezeki penyanyi yang cantik bertudung- Shila Amzah tau!

Haa… Mangga Online (MO) dan rakyat Malaysia berbangga bila Shila berjaya ke peringkat akhir pertandingan Asian Wave di Shanghai, China yang akan berlangsung pada 20 September ini.

Shila bersama ibunya akan ke Shanghai pada 17 hingga 26 September ni. Sikap Shila yang tak gentar menyahut cabaran ni boleh dijadikan contoh kepada penyanyi remaja yang lain tau!

 Cerita Shila:

“Alhamdulillah… Mula-mula rasa macam tak percaya dipilih ke final sebab semua peserta hebat-hebat. Maklumlah… Mereka terdiri daripada penyanyi-penyanyi berbakat dan popular dari negara masing-masing di seluruh Asia ni.

“Shila akan nyanyikan tiga buah lagu iaitu Gemilang (nyanyian Jaclyn Victor) , Grenade (Bruno Mars) dan sebuah lagu bahasa Cina. Shila dan praktis sebaik mungkin. Cuma Shila perlu jaga kesihatan agar dapat beraksi dengan baik di pentas final nanti.

“Semua orang nak menang. Namun berjaya ke peringkat akhir sudah buat Shila happy kerana ini adalah pengalaman baru.

“Kalau dulu (tahun 2008), Shila pernah bertanding di Shanghai yang menghimpunkan penyanyi baru, sekarang Shila bersaing dengan penyanyi hebat. Nervous juga! Doakan yang terbaik buat Shila ye!

“Syukur… Pihak media luar dah mula nampak bakat Shila. Apa yang Shila tak sangka, ramai peminat muzik di sana teruja bila Shila nyanyi lagu bahasa Cina semasa separuh akhir dulu.

“Shila harap selepas ini, Shila lebih berpeluang mempromosikan diri di luar negara. Insya Allah…jika semuanya berjalan lancar, Shila nak hasilkan lagu dalam bahasa China dan masuk pasaran di sini.”

MO doakan Shila berjaya bawa kemenangan untuk negara yer… Shila memang berbakat besar dan berpesonaliti menarik. MO yakin Shila boleh pergi jauh! (Mangga Online)

VIDEO: Nyanyian Shila Amzah Yang Membuatkan Penonton, Juri Di China Terpukau!http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/09/hqdefault.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/09/hqdefault-150x150.jpg MyNewsHub
WAH..Wah… Nampaknya semakin murah rezeki penyanyi yang cantik bertudung- Shila Amzah tau! Haa… Mangga Online (MO) dan rakyat Malaysia berbangga bila Shila berjaya ke peringkat akhir pertandingan Asian Wave di Shanghai, China yang akan berlangsung pada 20 September ini. Shila bersama ibunya akan ke Shanghai pada 17 hingga 26 September ni....
WAH..Wah… Nampaknya semakin murah rezeki penyanyi yang cantik bertudung- Shila Amzah tau! Haa… Mangga Online (MO) dan rakyat Malaysia berbangga bila Shila berjaya ke peringkat akhir pertandingan Asian Wave di Shanghai, China yang akan berlangsung pada 20 September ini. Shila bersama ibunya akan ke Shanghai pada 17 hingga 26 September ni. Sikap Shila yang tak gentar menyahut cabaran ni boleh dijadikan contoh kepada penyanyi remaja yang lain tau! <strong> Cerita Shila:</strong> “Alhamdulillah… Mula-mula rasa macam tak percaya dipilih ke final sebab semua peserta hebat-hebat. Maklumlah… Mereka terdiri daripada penyanyi-penyanyi berbakat dan popular dari negara masing-masing di seluruh Asia ni. <strong>“Shila akan nyanyikan tiga buah lagu iaitu Gemilang (nyanyian Jaclyn Victor) , Grenade (Bruno Mars) dan sebuah lagu bahasa Cina. Shila dan praktis sebaik mungkin. Cuma Shila perlu jaga kesihatan agar dapat beraksi dengan baik di pentas final nanti.</strong> “Semua orang nak menang. Namun berjaya ke peringkat akhir sudah buat Shila happy kerana ini adalah pengalaman baru. “Kalau dulu (tahun 2008), Shila pernah bertanding di Shanghai yang menghimpunkan penyanyi baru, sekarang Shila bersaing dengan penyanyi hebat. Nervous juga! Doakan yang terbaik buat Shila ye! “Syukur... Pihak media luar dah mula nampak bakat Shila. Apa yang Shila tak sangka, ramai peminat muzik di sana teruja bila Shila nyanyi lagu bahasa Cina semasa separuh akhir dulu. “Shila harap selepas ini, Shila lebih berpeluang mempromosikan diri di luar negara. Insya Allah…jika semuanya berjalan lancar, Shila nak hasilkan lagu dalam bahasa China dan masuk pasaran di sini.” MO doakan Shila berjaya bawa kemenangan untuk negara yer… Shila memang berbakat besar dan berpesonaliti menarik. MO yakin Shila boleh pergi jauh! <strong>(Mangga Online)</strong> <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/_ToA3XjVT8Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/z4Bx8fbdQsU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • Ok La Jugak

    Fuuhh.. bleh tahan.

    Public CommentUserFuuhh.. bleh tahan.
  • http://www.facebook.com/people/Rohaida-Rohani/100000854273151 Rohaida Rohani

    terbaek

    Public CommentUserterbaek
  • http://www.facebook.com/kimnieda Nelly Kim

    meremang bulu roma dgr shila nih nynyi..gudjob2 :)

    Public CommentUsermeremang bulu roma dgr shila nih nynyi..gudjob2 :)
  • kuasa

    allah maha kuasa

    Public CommentUserallah maha kuasa
  • Red1Echizen

    sbb tu saya sokong shila kat mania dulu…beter than satcy…tapi jac lg mantap kalau female artis malaysia ni

    Public CommentUsersbb tu saya sokong shila kat mania dulu...beter than satcy...tapi jac lg mantap kalau female artis malaysia ni
  • rahmat

    Saya doakan semoga sentiasa bertudung selamanya..

    Public CommentUserSaya doakan semoga sentiasa bertudung selamanya..
  • http://www.facebook.com/people/Intan-Ayob/1518264409 Intan Ayob

    real singer… good job dear..

    Public CommentUserreal singer... good job dear..
  • sayuti

    serius ak minat shila dr dia start nyanyi..tp sbb balak nepal dia tu, dh kurang sikit minat..haizzz~ .. all the best

    Public CommentUserserius ak minat shila dr dia start nyanyi..tp sbb balak nepal dia tu, dh kurang sikit minat..haizzz~ .. all the best
  • http://www.facebook.com/marmaslan Mar Maslan

    menusuk kalbu betul!!!!

    Public CommentUsermenusuk kalbu betul!!!!
  • lalololaa

    perghhh siyess sedap gler sore shila…huhu

    Public CommentUserperghhh siyess sedap gler sore shila...huhu
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=632803804 Salawati Hussein

    berdiri bulu roma… seram!!!

    Public CommentUserberdiri bulu roma... seram!!!
  • lalu jap…

    terharu n goosebumps bla shila nyanyi lgu cina…. rsa proud pla kt dia…ada lee hak kan n (dont rmember) la…. haha… veteren tu…

    Public CommentUserterharu n goosebumps bla shila nyanyi lgu cina.... rsa proud pla kt dia...ada lee hak kan n (dont rmember) la.... haha... veteren tu...
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001485382706 El Tiger

    tahniah.. semoga berjaya..

    Public CommentUsertahniah.. semoga berjaya..
  • Fie fie

    ~~ Sgt best ~~

    Public CommentUser~~ Sgt best ~~
  • fareed

    layan btol suarenyer..

    Public CommentUserlayan btol suarenyer..
  • Ntau

    Cen de hen hau..dlm bhsa mndarin ( mmg sgat baik)…

    Public CommentUserCen de hen hau..dlm bhsa mndarin ( mmg sgat baik)...
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1275860350 Siti Nor Shafika

    hacken lee :)

    Public CommentUserhacken lee :)
  • bontot nepal itam

    yelahh , balak nepal die guna minyak cap gajah kod , na awek yg tip top jee . shila3~~

    Public CommentUseryelahh , balak nepal die guna minyak cap gajah kod , na awek yg tip top jee . shila3~~
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1373388134 Dang Annum

    terbaeekkk lah shilaa……

    Public CommentUserterbaeekkk lah shilaa......
  • abg nepal bertuah

    huai ren !

    Public CommentUserhuai ren !
  • Moslem

    ya… imej bertudungnya itu telah mencemar nama baik agama islam dan mempersendakan keperibadian murni orang islam dengan melalak diatas pentas sambil bertudung. orang macam ini sama perangainya seperti pembikin filem Innocence of Muslims yang telah mencetuskan huru-hara didunia islam ketika ini.

    Public CommentUserya... imej bertudungnya itu telah mencemar nama baik agama islam dan mempersendakan keperibadian murni orang islam dengan melalak diatas pentas sambil bertudung. orang macam ini sama perangainya seperti pembikin filem Innocence of Muslims yang telah mencetuskan huru-hara didunia islam ketika ini.
  • iszan aman

    cantiknyerrr shila berhijab waktu nyanyi lagu set fire 2 the rain….ayu je ….

    Public CommentUsercantiknyerrr shila berhijab waktu nyanyi lagu set fire 2 the rain....ayu je ....
  • nath

    mantapla boleh bawa lagu adele!

    Public CommentUsermantapla boleh bawa lagu adele!
  • ASS

    JGN TERLAMPAU MEMUJA.. SUARA PEREMPUAN ADALAH AURAT..SEKIAN..

    Public CommentUserJGN TERLAMPAU MEMUJA.. SUARA PEREMPUAN ADALAH AURAT..SEKIAN..
  • MR_HACKER

    GILE COOL SHILLA!!

    Public CommentUserGILE COOL SHILLA!!
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000862071046 Amy Zuliatie

    BGGA TOL JD RKYT MALAYSIA

    Public CommentUserBGGA TOL JD RKYT MALAYSIA
  • http://www.tintapenaku92.blogspot.com/ syapit

    shila comeyyyy

    Public CommentUsershila comeyyyy
  • Mizs Dyla

    terbaikkk

    Public CommentUserterbaikkk
  • http://www.facebook.com/people/Roslailarizlin-Khairi/100000727705604 Roslailarizlin Khairi

    wow..;p

    Public CommentUserwow..;p
  • nurinzateddie

    meghomang bulu roma den……

    Public CommentUsermeghomang bulu roma den......
  • http://www.facebook.com/people/Aliff-Ridzwan/1742237952 Aliff Ridzwan

    comelnye

    Public CommentUsercomelnye
  • http://twitter.com/shahrulfikhri Shahrul fikhri

    Tahniah dan Gud Luck…

    Public CommentUserTahniah dan Gud Luck...
  • kzc

    Tahniah…semoga berjaya. LOL

    Public CommentUserTahniah...semoga berjaya. LOL
  • penyokong najwa latip

    puihhh hak tuihhh!!!aku pelik lah mcm mana shila amzah boleh terpilih.kalau nak dibandingkan dgn najwa latip sepatutnya najwa latip yg p ke sana najwa latip lebih berpotensi dan lebih boleh pergi jauh.korang tgklah kat utube jutaan peminat najwa latip.shila amzah mcm mana plak boleh terpilih.juri cina blum lagi tgk najwa latip nyanyi,klu dorang tgk mesti dorang bertepuk sambil berlari.puihh lah shila amzah nih!

    Public CommentUserpuihhh hak tuihhh!!!aku pelik lah mcm mana shila amzah boleh terpilih.kalau nak dibandingkan dgn najwa latip sepatutnya najwa latip yg p ke sana najwa latip lebih berpotensi dan lebih boleh pergi jauh.korang tgklah kat utube jutaan peminat najwa latip.shila amzah mcm mana plak boleh terpilih.juri cina blum lagi tgk najwa latip nyanyi,klu dorang tgk mesti dorang bertepuk sambil berlari.puihh lah shila amzah nih!
  • Hang Ketiak

    sharnaaz orang nepal ke??

    Public CommentUsersharnaaz orang nepal ke??
  • Hang Ketiak

    kau yg samekan die ngan orang yahudi tu lagi teruk… takyah nak bagi ceramah kat sini..

    Public CommentUserkau yg samekan die ngan orang yahudi tu lagi teruk... takyah nak bagi ceramah kat sini..
  • Naz

    lagi elok dr bertudung tapi melompat melalak memaki org lain seperti muslimah PAs..suruh org mampos lagi..puih…

    Public CommentUserlagi elok dr bertudung tapi melompat melalak memaki org lain seperti muslimah PAs..suruh org mampos lagi..puih...
  • anti budak2 bangang

    sbb najwa latif harapkan peminat bangang budak2 mcm ko je…. ko ingat lagu najwa latif tu ada kualiti? kalau bukan sbb ERA fm dan radio2 kuarkan hari2 takde nye dia glamor…

    Public CommentUsersbb najwa latif harapkan peminat bangang budak2 mcm ko je.... ko ingat lagu najwa latif tu ada kualiti? kalau bukan sbb ERA fm dan radio2 kuarkan hari2 takde nye dia glamor...
  • jakkal_04

    x payah tunjuk alim sgt la der… org hipokrit cam ko ni paling aku benci dalam dunia..

    Public CommentUserx payah tunjuk alim sgt la der... org hipokrit cam ko ni paling aku benci dalam dunia..
  • jalandah

    obviously u r not a muslim..sjer nk provoke..pegi dahhh..kesian ko.

    Public CommentUserobviously u r not a muslim..sjer nk provoke..pegi dahhh..kesian ko.
  • panglima

    salam ..cara ko nie pown mencemarkan jgk bro….

    Public CommentUsersalam ..cara ko nie pown mencemarkan jgk bro....
  • pemerhati

    hahaha..najwa latiff?? bukan nk kondem suara najwa latiff.its just, suara najwa just to plain n mendatar.all of her songs just melodi yg mendatar n suara yg mendatar.rasa2, najwa latiff boleh ke nyanyi lagu beribu sesalan?? hahah..mmg KOSONG ler jawab nyer..

    Public CommentUserhahaha..najwa latiff?? bukan nk kondem suara najwa latiff.its just, suara najwa just to plain n mendatar.all of her songs just melodi yg mendatar n suara yg mendatar.rasa2, najwa latiff boleh ke nyanyi lagu beribu sesalan?? hahah..mmg KOSONG ler jawab nyer..
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1049863857 AZzma Nor

    gud luck

    Public CommentUsergud luck
  • Aku Muslim Convert

    Betul3…pompuan melayu skang atas tudung bawah bukak… sebab tu ada pompuan (pakai tudung pura2 tunjuk baik konon) yang gamak campak bayi sendiri sampai pecah otak… Ini semua sama la dengan artis yang bertudung (nak berhijrah konon, tapi masih mahu melalak atas pentas tunjuk kat semua orang bukan islam betapa hinanya pompuan islam macam dia tu.) Kalu kat arab saudi pompuan ni dah lama dah kena pancung! Korang suma mana tau sebab perangai korang pun sama jahil macam artis tu gak… itu la jadinya bila terlalu memuja artis!

    Public CommentUserBetul3...pompuan melayu skang atas tudung bawah bukak... sebab tu ada pompuan (pakai tudung pura2 tunjuk baik konon) yang gamak campak bayi sendiri sampai pecah otak... Ini semua sama la dengan artis yang bertudung (nak berhijrah konon, tapi masih mahu melalak atas pentas tunjuk kat semua orang bukan islam betapa hinanya pompuan islam macam dia tu.) Kalu kat arab saudi pompuan ni dah lama dah kena pancung! Korang suma mana tau sebab perangai korang pun sama jahil macam artis tu gak... itu la jadinya bila terlalu memuja artis!
  • cik muda noorul hidayah

    suare die nie memang lunak & merdu .. jeles ok ?? ;P

    Public CommentUsersuare die nie memang lunak & merdu .. jeles ok ?? ;P
  • MIZAZAZZ

    EH.. MANA KO TAU DIE NI HIPOKRIT.. KNAL PN X.. SAH2 KO NI BAHLOL.. BGS KE POMPUAN ,MELALAK SAMBIL PAKAI TUDUNG.. BTOL LA APA YG DIE CAKAP.. KO TU YG HIPOKRIT.. SBB SOKONG BENDA YG DH MMG SALAH.. HAHHHAA.. TLG LA..

    Public CommentUserEH.. MANA KO TAU DIE NI HIPOKRIT.. KNAL PN X.. SAH2 KO NI BAHLOL.. BGS KE POMPUAN ,MELALAK SAMBIL PAKAI TUDUNG.. BTOL LA APA YG DIE CAKAP.. KO TU YG HIPOKRIT.. SBB SOKONG BENDA YG DH MMG SALAH.. HAHHHAA.. TLG LA..
  • mizazazz

    ni nk bgtau skit…. lelaki yg mendengar suara pompuan serta memuji kelunakkan suaranya.. akan dituang bara api neraka kat telinga.. paham x?? adoii la.. udah2 la puji… elok sgt la.. pakai tudung n menyanyi camtu.. mmg hangit la.. imej dah cantek.. tp.. ermm… entah la.. hahaha

    Public CommentUserni nk bgtau skit.... lelaki yg mendengar suara pompuan serta memuji kelunakkan suaranya.. akan dituang bara api neraka kat telinga.. paham x?? adoii la.. udah2 la puji... elok sgt la.. pakai tudung n menyanyi camtu.. mmg hangit la.. imej dah cantek.. tp.. ermm... entah la.. hahaha
  • mizazazz

    BM bgs ke lampiaq oiii?? cam … eii.. ntah la nak kata apa dah.. duk wat politik plak kat sni.. otak letak kat lutut ke hapa??

    Public CommentUserBM bgs ke lampiaq oiii?? cam ... eii.. ntah la nak kata apa dah.. duk wat politik plak kat sni.. otak letak kat lutut ke hapa??
  • CikTulip

    mantap tol suara die….kalah penyanyi asal

    Public CommentUsermantap tol suara die....kalah penyanyi asal
  • penegur

    ade unsur kejelousan ker disini??sabar yer cik adik…kita harap yg terbaek dn tidak berprasangka baek itu lebih baek…kita kuarkan muqadimah…yg kita nie dh terlalu perfect di mata Allah??wallahualam…”fikir2kan dan selamat beramal!”

    Public CommentUserade unsur kejelousan ker disini??sabar yer cik adik...kita harap yg terbaek dn tidak berprasangka baek itu lebih baek...kita kuarkan muqadimah...yg kita nie dh terlalu perfect di mata Allah??wallahualam..."fikir2kan dan selamat beramal!"
  • penegur

    *berprasangka buruk-maaf

    Public CommentUser*berprasangka buruk-maaf
  • http://www.facebook.com/nurulkaramarudin Sun Sweet

    balak dye ensem wooooo….. haha ak tk brpe nk mnt sgt la ppoan ni…bole la..hahaha

    Public CommentUserbalak dye ensem wooooo..... haha ak tk brpe nk mnt sgt la ppoan ni...bole la..hahaha
  • melihatsaja

    agak2 la nak samakn najwa latif dgn shila mazah.. jauh panggang dari api dek oiii… shila amzah punye suara lg power lah.. ce suruh join 3 suara, aku rasa nmpak mulut najwa latif je begerak..

    Public CommentUseragak2 la nak samakn najwa latif dgn shila mazah.. jauh panggang dari api dek oiii... shila amzah punye suara lg power lah.. ce suruh join 3 suara, aku rasa nmpak mulut najwa latif je begerak..
  • Malaysia bolehhh

    dah mula dah org komen nak berceramah palk..klu korg tak suka dgn dia jgn baca or jgn tgk jdi tak lah korg nak mgumpat dan mgata buat byk dosa je…baik korg komen baik2 dpt pahala gak…

    Public CommentUserdah mula dah org komen nak berceramah palk..klu korg tak suka dgn dia jgn baca or jgn tgk jdi tak lah korg nak mgumpat dan mgata buat byk dosa je...baik korg komen baik2 dpt pahala gak...
  • http://www.facebook.com/ena.rashidl Ena Ismail Rashidl

    shila memg bagus sora nyer…klu dijaga bebetul tentu2 lah buleh pegi jauh,soal ada pakwe atau takder,diakan manusia biasa…

    Public CommentUsershila memg bagus sora nyer...klu dijaga bebetul tentu2 lah buleh pegi jauh,soal ada pakwe atau takder,diakan manusia biasa...
  • kesian

    org yg sama tp guna nama berlainan. kesian…

    Public CommentUserorg yg sama tp guna nama berlainan. kesian...
  • suri

    go girl

    Public CommentUsergo girl
  • opah_brutal

    bak kata Ustaz Azhar Idrus la….owng pompuang ni dak wajib pakai tudung,….tp WAJIB TTP AURAT…..

    dia dah pakai tudung dah bguih dah…kurang2 dia dah ttp aurat…apa yg hg nk pertikaikan…yg lain tu antara dia ngn Tuhan…

    bodo mu nih….

    Public CommentUserbak kata Ustaz Azhar Idrus la....owng pompuang ni dak wajib pakai tudung,....tp WAJIB TTP AURAT..... dia dah pakai tudung dah bguih dah...kurang2 dia dah ttp aurat...apa yg hg nk pertikaikan...yg lain tu antara dia ngn Tuhan... bodo mu nih....
  • opah_brutal

    jgn cepat nk menjahilkn org brooo…..hg tgk lu d sekeliling hg…adik,kak,mak,mokcik..nek hg….atau senang ckp kaum kerabat hg la….tgk dl mcm mn pemakaian depa…..jgn takburr!!!!…..ckp bguih tang ni boleh laaa…..satu jari tunding k org…4 jr tala dr sendri….baru ada akai….puihhhh….

    Public CommentUserjgn cepat nk menjahilkn org brooo.....hg tgk lu d sekeliling hg...adik,kak,mak,mokcik..nek hg....atau senang ckp kaum kerabat hg la....tgk dl mcm mn pemakaian depa.....jgn takburr!!!!.....ckp bguih tang ni boleh laaa.....satu jari tunding k org...4 jr tala dr sendri....baru ada akai....puihhhh....
  • INTAN KECIK

    best la die nyanyi…. bagi saya xsalah pown nak nyanyi sambil pakai tudung..yang penting ikhlas.. nak kate die melalak atas pentas tu… mic tu je yang wat suara die bergema jadi besar… bukan natural die melalak…. ok..so ta mao lah gado-2….

    Public CommentUserbest la die nyanyi.... bagi saya xsalah pown nak nyanyi sambil pakai tudung..yang penting ikhlas.. nak kate die melalak atas pentas tu... mic tu je yang wat suara die bergema jadi besar... bukan natural die melalak.... ok..so ta mao lah gado-2....
  • INTAN KECIK

    aku suka coment hang…. baguih…

    Public CommentUseraku suka coment hang.... baguih...
  • http://www.facebook.com/sunita.suhaimi Sunita Suhaimi

    mantap suaranya…terbaeekkk…!!!

    Public CommentUsermantap suaranya...terbaeekkk...!!!
  • Suhaimi Aziz

    Banyak pulak Ulamak2 dan Ustaz2 kat sini kann.. Hermmm.. Minat hiburan jugak yer… Hahahaa! Ker dah salah masuk page?? Dunia oh dunia! Peace!

    Public CommentUserBanyak pulak Ulamak2 dan Ustaz2 kat sini kann.. Hermmm.. Minat hiburan jugak yer... Hahahaa! Ker dah salah masuk page?? Dunia oh dunia! Peace!
  • http://www.facebook.com/people/Aizat-Safwan-Amir/100000456166480 Aizat Safwan Amir

    not bad

    Public CommentUsernot bad
  • afiq

    i hope shila hamzah menang pada 20-09-2012 to gold medal in asian wave..bgi muzik luar susported in muzik malaysia..haha…i love it.

    Public CommentUseri hope shila hamzah menang pada 20-09-2012 to gold medal in asian wave..bgi muzik luar susported in muzik malaysia..haha...i love it.
  • cikellyne

    klu ikut ckp awk ni..ntah smpi bila nk maju eyhh.. itu xbole..ini pon xbole,. kang dia nyanyi xpkai tdung,pon slh kat mata korg xttp aurat laa apa la..tp bila org mnyanyi pkai tdung slh plak..mlalak laa..apa la.. soo yg mna 1 yg btol ekk?? org ada bkat tnjuk la.. dr ko ni yg ama pndai mnilai org n xmyumbang apa2.. tengok n ttp mulut… sng kan??? n last..bsama2 la cermin dri sndri..klu rsa dh perfect sgt..tlg cermin plk saudara mara n adk bradik lain k.. :) peace…

    Public CommentUserklu ikut ckp awk ni..ntah smpi bila nk maju eyhh.. itu xbole..ini pon xbole,. kang dia nyanyi xpkai tdung,pon slh kat mata korg xttp aurat laa apa la..tp bila org mnyanyi pkai tdung slh plak..mlalak laa..apa la.. soo yg mna 1 yg btol ekk?? org ada bkat tnjuk la.. dr ko ni yg ama pndai mnilai org n xmyumbang apa2.. tengok n ttp mulut... sng kan??? n last..bsama2 la cermin dri sndri..klu rsa dh perfect sgt..tlg cermin plk saudara mara n adk bradik lain k.. :) peace...
  • Aku Muslim Convert

    cakap ko ni nampak sangat jahilnya! sejahil-jahil abu jahal, jahil lagi ko. ko ni islam kat ic je, tapi apa pun ko x tau pasai islam, podah!

    Public CommentUsercakap ko ni nampak sangat jahilnya! sejahil-jahil abu jahal, jahil lagi ko. ko ni islam kat ic je, tapi apa pun ko x tau pasai islam, podah!
  • antihomo

    ko ni cakap macam gay, suka buntot, cam anwar aljuburi..

    Public CommentUserko ni cakap macam gay, suka buntot, cam anwar aljuburi..
  • opah_brutal

    hahahaaaa…marah nmpak….hg la yg dislike aku tu kan….tp ade aku kesahhh….

    sebetulnya kat sini hg la yg jahil….bodoh sombong…..bak kata pepatah,kuman d seberang laut hg nmpk..gajah depan mata hg xnmpak…..chettttt…..podahhhhh….tuihhhh!!!!!!!….

    Public CommentUserhahahaaaa...marah nmpak....hg la yg dislike aku tu kan....tp ade aku kesahhh.... sebetulnya kat sini hg la yg jahil....bodoh sombong.....bak kata pepatah,kuman d seberang laut hg nmpk..gajah depan mata hg xnmpak.....chettttt.....podahhhhh....tuihhhh!!!!!!!....
  • opah_brutal

    suka ka….tema kasih….

    Public CommentUsersuka ka....tema kasih....
  • indahnyaIMAN..

    mmm sendiri mw pikir lah..

    Public CommentUsermmm sendiri mw pikir lah..
  • andy

    shila amzah suaranya bagus, mantap, keren!!!
    smoga bisa menjadi pemenang di asian wave. seperti sandy sandoro from indonesia

    Public CommentUsershila amzah suaranya bagus, mantap, keren!!! smoga bisa menjadi pemenang di asian wave. seperti sandy sandoro from indonesia
  • http://www.facebook.com/faqih.lutfey.5 Muhammad FL

    tahniah! atleast mgharumkan nama mlysia.

    Public CommentUsertahniah! atleast mgharumkan nama mlysia.
  • priaindon

    inilah contoh perangai seorang anak luar nikah, mak bapak kau ikut nafsu setan berzina, keluar anak perangai pun macam setan.. hakkq tuihhh!

    Public CommentUserinilah contoh perangai seorang anak luar nikah, mak bapak kau ikut nafsu setan berzina, keluar anak perangai pun macam setan.. hakkq tuihhh!
  • ANTIPRIAINDON

    DAN KAU PULAK KETURUNAN SAKAI ATAU BANGSAT.

    Public CommentUserDAN KAU PULAK KETURUNAN SAKAI ATAU BANGSAT.
  • opah_brutal

    muahahhahaaaa……ni la org bodoh ngomen…..kalau hg ni jantan….komen hg serupa ponde….teloq tadaq….wakakaka……..geli aty aku….g oprit buang tuttt ang….keh3….

    Public CommentUsermuahahhahaaaa......ni la org bodoh ngomen.....kalau hg ni jantan....komen hg serupa ponde....teloq tadaq....wakakaka........geli aty aku....g oprit buang tuttt ang....keh3....
  • http://www.facebook.com/aas.sidek AAs Sidek

    Kan dia bertanding di CHiNA, juri nya ramai org cina, penonton rata2 bangsa China, tulah strategi…ramai org luar disana boleh menyanyi lagu melayu tanpa faham bahasa kita dan tk semestinya diaorg nk jd rakyat Malaysia…klu kita nyanyi lagu mexico atau arab adakah makna kita nk jadi rakyat negara tu??? fikirlah cara rasional jgn hentam melulu je…

    Public CommentUserKan dia bertanding di CHiNA, juri nya ramai org cina, penonton rata2 bangsa China, tulah strategi...ramai org luar disana boleh menyanyi lagu melayu tanpa faham bahasa kita dan tk semestinya diaorg nk jd rakyat Malaysia...klu kita nyanyi lagu mexico atau arab adakah makna kita nk jadi rakyat negara tu??? fikirlah cara rasional jgn hentam melulu je...
  • priaindon

    ko tu dah monopos. kalu dara lagi gerenti boncet perut ko tu aku kerjakan… baru ko tahu ponde ka maco ka…

    Public CommentUserko tu dah monopos. kalu dara lagi gerenti boncet perut ko tu aku kerjakan... baru ko tahu ponde ka maco ka...
  • opah_brutal

    eeeeeee…..jantan ni….perosak…. bnyak kes buang bayi tu semua dr hasil keja haram hg tu kan….insaf2 la weiii….sendr tunjuk bodoh dekat org…

    Public CommentUsereeeeeee.....jantan ni....perosak.... bnyak kes buang bayi tu semua dr hasil keja haram hg tu kan....insaf2 la weiii....sendr tunjuk bodoh dekat org...
  • http://www.facebook.com/muhammad.saifullah2 Muhammad Saifullah

    HA..MEREmang bulu roma juri2 tu..hahaha..

    Public CommentUserHA..MEREmang bulu roma juri2 tu..hahaha..
  • halimunan

    aq sk ko opah_brutal ,ko mmg betul betul brutal..

    Public CommentUseraq sk ko opah_brutal ,ko mmg betul betul brutal..
  • halimunan

    diam la ko.nyalak dekat sini watpe…tah2 ko ni anak luar nikah..

    Public CommentUserdiam la ko.nyalak dekat sini watpe...tah2 ko ni anak luar nikah..
  • opah_brutal

    a’ahhhhhh…..gamaknya lah kan…..kih3…aku setuju ckp hg….

    sebetulnya aku xsuka berkaitkan ngn mak bapak ni….yg ngomen kat sini kita,apa plk pg k mak bapak kan…..tp tu la segelintir dr kita ni…sikit2 sebut mak bapak…mcm dah xder point lain dah….akai tarak otak sempit mcm tu la….

    Public CommentUsera'ahhhhhh.....gamaknya lah kan.....kih3...aku setuju ckp hg.... sebetulnya aku xsuka berkaitkan ngn mak bapak ni....yg ngomen kat sini kita,apa plk pg k mak bapak kan.....tp tu la segelintir dr kita ni...sikit2 sebut mak bapak...mcm dah xder point lain dah....akai tarak otak sempit mcm tu la....
  • amir79

    shella…saya bangga dengan u..dulu saya belajar SRJKC dan fasih berbahasa cina tapi bila dah berkerja…lama2 saya dah sukar nak bercakap mandrin malah tulis pun xtau…bila tegok shila boleh menyanyi bahasa cina saya menangis…sbb saya dah lupa banyak word cina..dan nak masuk kelas semula..

    Public CommentUsershella...saya bangga dengan u..dulu saya belajar SRJKC dan fasih berbahasa cina tapi bila dah berkerja...lama2 saya dah sukar nak bercakap mandrin malah tulis pun xtau...bila tegok shila boleh menyanyi bahasa cina saya menangis...sbb saya dah lupa banyak word cina..dan nak masuk kelas semula..


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014