MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Thursday, April 17, 2014


VIDEO: Lagi Kejadian Pukul Dan Buli Di Kalangan Remaja Wanita

VIDEO: Lagi Kejadian Pukul Dan Buli Di Kalangan Remaja Wanita

    September 17, 2012




Semalam disiarkan sebuah klip dari Youtube bagaimana seorang remaja perempuan yang dibelasah, diterajang dan digunting rambutnya oleh rakan sejenisnya.

Nampaknya ia tak habis di situ.

Di Youtube sekarang ini ‘berlambak’ klip yang menunjukkan bagaimana anak gadis kita yang bergaduh di antara sesama mereka – mengalahkan ‘jantan’!

Malah ada yang masih berpakaian sekolah, ada yang terselak sampai nampak coli dan seluar dalam.

Apalah nak jadi, mana perginya amalan agama dan adat yang selama ini menjadi kebanggaan kita orang timur.

Tak payah banyak, tontonlah klip di bawah ini, dah cukup menjadi bukti betapa gejala samseng di kalangan Hawa pun dah makin menakutkan…salah siapa?

 

VIDEO: Lagi Kejadian Pukul Dan Buli Di Kalangan Remaja Wanitahttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/09/default.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/09/default.jpg MyNewsHub
Semalam disiarkan sebuah klip dari Youtube bagaimana seorang remaja perempuan yang dibelasah, diterajang dan digunting rambutnya oleh rakan sejenisnya. Nampaknya ia tak habis di situ. Di Youtube sekarang ini 'berlambak' klip yang menunjukkan bagaimana anak gadis kita yang bergaduh di antara sesama mereka - mengalahkan 'jantan'! Malah ada yang masih berpakaian sekolah,...
Semalam disiarkan sebuah klip dari Youtube bagaimana seorang remaja perempuan yang dibelasah, diterajang dan digunting rambutnya oleh rakan sejenisnya. Nampaknya ia tak habis di situ. Di Youtube sekarang ini 'berlambak' klip yang menunjukkan bagaimana anak gadis kita yang bergaduh di antara sesama mereka - mengalahkan 'jantan'! Malah ada yang masih berpakaian sekolah, ada yang terselak sampai nampak coli dan seluar dalam. Apalah nak jadi, mana perginya amalan agama dan adat yang selama ini menjadi kebanggaan kita orang timur. Tak payah banyak, tontonlah klip di bawah ini, dah cukup menjadi bukti betapa gejala samseng di kalangan Hawa pun dah makin menakutkan...salah siapa?   <iframe src="http://www.youtube.com/embed/rzQa7Zw5gT8" frameborder="0" width="420" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/BpdvO8qarUQ" frameborder="0" width="420" height="315"></iframe>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • Muhammad Fakhrul Alif

    dun play2 with gadis kampung… silap hari bulan digustinya sampai pengsan… bertambah gerun aku nk cari couple…hahaha

    Public CommentUserdun play2 with gadis kampung... silap hari bulan digustinya sampai pengsan... bertambah gerun aku nk cari couple...hahaha
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001485382706 El Tiger

    dah jadi trend ke gaduh masuk youtube?

    Public CommentUserdah jadi trend ke gaduh masuk youtube?
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000862071046 Amy Zuliatie

    bengong

    Public CommentUserbengong
  • http://www.facebook.com/muhammadfadil90 Muhammad Fadil

    demi sumpah ! klu aku jdi abg budak tu..budak 2 ekor tu sakit diorang,abg diorang ade pon..aku langgar jugak..terima kasaih !

    Public CommentUserdemi sumpah ! klu aku jdi abg budak tu..budak 2 ekor tu sakit diorang,abg diorang ade pon..aku langgar jugak..terima kasaih !
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001152365943 Felicia Kueh

    argghh. tak dapat ku bayangkan betapa sakitnya kena tarik rambut.. adohh2..

    Public CommentUserargghh. tak dapat ku bayangkan betapa sakitnya kena tarik rambut.. adohh2..
  • http://www.facebook.com/hyuga.rahmad.neiji Rahmad Ismail

    Seronok sangat ke gaduh masuk kt youtube..? ape motifnya? nak bgtau yg korang ni “kuat” ke? Aku kalau nk cari bini pun biar yg mcm perempuan, bukan yg mcm ni… hahaha

    Public CommentUserSeronok sangat ke gaduh masuk kt youtube..? ape motifnya? nak bgtau yg korang ni "kuat" ke? Aku kalau nk cari bini pun biar yg mcm perempuan, bukan yg mcm ni... hahaha
  • http://www.facebook.com/nur.minshada Nur Min Shada

    Prangai mcm setan ja..mcm2 btl betina skrg ni, ni brebut jantan la kot…haha..
    Sedey btl..

    Public CommentUserPrangai mcm setan ja..mcm2 btl betina skrg ni, ni brebut jantan la kot...haha.. Sedey btl..
  • http://www.facebook.com/ajep.selipajepun Ajep Selipa Jepun

    BODO GILA AQK PONPAN DUA EKOQ NYE,.

    Public CommentUserBODO GILA AQK PONPAN DUA EKOQ NYE,.
  • Harimau Betina

    Nak interview jadi bni2 ku gangster agaknya hahaha,yg budak tu tak melawan apesal ar..lawanlh balik,klau hati kuat semua pun boleh jadi.ape nk jdi ler,Tengok ler 5 taun akn dtg budak2 cmni akn bertambh ramai.

    Public CommentUserNak interview jadi bni2 ku gangster agaknya hahaha,yg budak tu tak melawan apesal ar..lawanlh balik,klau hati kuat semua pun boleh jadi.ape nk jdi ler,Tengok ler 5 taun akn dtg budak2 cmni akn bertambh ramai.
  • Santau

    2 lwn 1.. Pngecut.. Apa yg d bngga sgat ni…. Puihhhhhh

    Public CommentUser2 lwn 1.. Pngecut.. Apa yg d bngga sgat ni.... Puihhhhhh
  • http://www.facebook.com/mesin.parut.kelapa Mohd Fikri

    memalukan~~~ damn~~

    Public CommentUsermemalukan~~~ damn~~
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003080739531 Alan Nurhan

    aduiiiiiii….. sakit tu….

    Public CommentUseraduiiiiiii..... sakit tu....
  • budak baik

    nk cri populariti murah la.. nk tunjuk die tu gangster… last2 mti lam kbur jgk..

    Public CommentUsernk cri populariti murah la.. nk tunjuk die tu gangster... last2 mti lam kbur jgk..
  • Eyoi

    org tu pengsan baru takut….cuak r tu bohsia dua ekor tu..haha…mmg anak haram pnye ppuan sundal tu…tah2 family sume mcm tu syial sumenye….

    Public CommentUserorg tu pengsan baru takut....cuak r tu bohsia dua ekor tu..haha...mmg anak haram pnye ppuan sundal tu...tah2 family sume mcm tu syial sumenye....
  • opah_brutal

    budak dua org ni dapat kat aku…..siap la………

    ambil tindakan…..dua ekoq ni bakal penjenayah negara….sekian….

    Public CommentUserbudak dua org ni dapat kat aku.....siap la......... ambil tindakan.....dua ekoq ni bakal penjenayah negara....sekian....
  • http://www.facebook.com/cikwawakuat.bebelii Cik Wawa Kuat Bebel II

    kalau yg pakai baju pink nie adik ak..mmg mati budak 2 org nie…ingt budak 2 binatang ape nak pijak2…

    Public CommentUserkalau yg pakai baju pink nie adik ak..mmg mati budak 2 org nie...ingt budak 2 binatang ape nak pijak2...
  • opah_brutal

    yg aku heran tu….ada motor lalu tu, xmau plk nk tlg….lalu saja…herannnnnn…tui laaa….
    .

    Public CommentUseryg aku heran tu....ada motor lalu tu, xmau plk nk tlg....lalu saja...herannnnnn...tui laaa.... .
  • http://www.facebook.com/summer.crispy.1 Summer Crispy

    apsal cm sial sangat peranGAI cm gtuh……. cm Gud2x jer,,, x takut ker Yg ATas tuh…… Subhan ALLAH…………..

    Public CommentUserapsal cm sial sangat peranGAI cm gtuh....... cm Gud2x jer,,, x takut ker Yg ATas tuh...... Subhan ALLAH..............
  • love akma amura

    Bogok punye pompuan wat malu kaum hawe jek..! Kecian budak tu klo aq akq die siap la korang berdua…!!!

    Public CommentUserBogok punye pompuan wat malu kaum hawe jek..! Kecian budak tu klo aq akq die siap la korang berdua...!!!
  • rancid

    potong tul kamera murah…gmbar cm apa tah….

    Public CommentUserpotong tul kamera murah...gmbar cm apa tah....
  • denial

    nie kalo sparring best nieh….

    Public CommentUsernie kalo sparring best nieh....
  • http://www.facebook.com/fick.junial Zul Fikhar

    Memalukan .

    Public CommentUserMemalukan .
  • NamaSayaSiti

    SAKAI !!

    Public CommentUserSAKAI !!
  • masyita

    ak dulu pon nakal jgk kat skolah ,, tp masih tau nk hormat org..masih tau cmne rasa sakit..

    Public CommentUserak dulu pon nakal jgk kat skolah ,, tp masih tau nk hormat org..masih tau cmne rasa sakit..
  • Noorzuria Sophia Ali

    bangga la sgt belasah org smpi pengsan,report jew prmpn2 samseng 2 kt balai.

    Public CommentUserbangga la sgt belasah org smpi pengsan,report jew prmpn2 samseng 2 kt balai.
  • ibu muda

    masyarakat kian rosak

    Public CommentUsermasyarakat kian rosak
  • Ika

    Ya Allah….npe la gan Bdk pmpn 2 owg ni… Kejam sgt…. Sian Bdk baju pink tu… :(

    Public CommentUserYa Allah....npe la gan Bdk pmpn 2 owg ni... Kejam sgt.... Sian Bdk baju pink tu... :(
  • asyraf

    bodoh jgk bj merah tu dh takut nk lawan lari la..takut2 pn hayun je tgn tu klh lain citer janji die pn sakit..ni dok berdiri gak situ..

    Public CommentUserbodoh jgk bj merah tu dh takut nk lawan lari la..takut2 pn hayun je tgn tu klh lain citer janji die pn sakit..ni dok berdiri gak situ..
  • bencikn pompuan kasar

    diminta pihak berkuasa ambil tindakn trhadap 2 org 2,…..giler ke ape wt anak org macm 2,ada lelaki yg dok atas mtr pun tengok aje…

    Public CommentUserdiminta pihak berkuasa ambil tindakn trhadap 2 org 2,.....giler ke ape wt anak org macm 2,ada lelaki yg dok atas mtr pun tengok aje...
  • kucing itam

    lau aq jumpa pempuan mcm bgini nie….tut…

    Public CommentUserlau aq jumpa pempuan mcm bgini nie....tut...
  • rizal

    ni semue bodoh,dn bangang..

    Public CommentUserni semue bodoh,dn bangang..
  • faezolharun

    gengster….minah kampung…hahaha

    Public CommentUsergengster....minah kampung...hahaha
  • jaja

    macm sakai jer, nie msti gado pasal bf lh nie, bodo2 jer bdak2 nie, wt mlu owg pmpuan jer,,weekl

    Public CommentUsermacm sakai jer, nie msti gado pasal bf lh nie, bodo2 jer bdak2 nie, wt mlu owg pmpuan jer,,weekl
  • http://www.facebook.com/laylanurkamfilq Layla Nur

    ni bodoh name ny

    Public CommentUserni bodoh name ny
  • fatin najiha termizi

    masyaAllah .. Allah beri kita akal untk berfikir mna yg baik mna yg buruk . if ada msalah sekalipun , settle lah elok elok ..

    Public CommentUsermasyaAllah .. Allah beri kita akal untk berfikir mna yg baik mna yg buruk . if ada msalah sekalipun , settle lah elok elok ..
  • write page

    pasal taik mau gdh ke pegi cuci hilang lah…….

    Public CommentUserpasal taik mau gdh ke pegi cuci hilang lah.......
  • syera

    astghfirullah malulah kaum wanita..

    Public CommentUserastghfirullah malulah kaum wanita..
  • ft fudge

    budak kampung mane la ni.. hahahah ni bakal2 pempuan yg duduk dekat lorong2 ni.. kesian kuarang didikan agak nye.. bajet kuat. puiiiihhh bwak bekap boleh la… kenape xde pihak yg amik tindakan eh. bende da terbukti. nape x report je..

    Public CommentUserbudak kampung mane la ni.. hahahah ni bakal2 pempuan yg duduk dekat lorong2 ni.. kesian kuarang didikan agak nye.. bajet kuat. puiiiihhh bwak bekap boleh la... kenape xde pihak yg amik tindakan eh. bende da terbukti. nape x report je..
  • huda

    Mcam org asli lh ppuan 2 ekor tu..klu lh ank2 aku org wak lagu nie aku sendri bunuh lh weh.bkn senang aku nk dpt ank sorg bleh nyo wak gitu bodoh..

    Public CommentUserMcam org asli lh ppuan 2 ekor tu..klu lh ank2 aku org wak lagu nie aku sendri bunuh lh weh.bkn senang aku nk dpt ank sorg bleh nyo wak gitu bodoh..
  • beron

    eh2??? cik kiah nape wrestling2 bagai nie~~~hahahah~~~

    Public CommentUsereh2??? cik kiah nape wrestling2 bagai nie~~~hahahah~~~
  • cari bini gangster

    ada sapa2 yang boleh berikan konteks 2 org tu…..

    Public CommentUserada sapa2 yang boleh berikan konteks 2 org tu.....
  • nabila

    Bangang giler ini betine kalu aku dpt aku belasah cukup2…tengok hebat snggt ke oiiiiiiiiiiii ……..

    Public CommentUserBangang giler ini betine kalu aku dpt aku belasah cukup2...tengok hebat snggt ke oiiiiiiiiiiii ........
  • http://www.facebook.com/wannoorqaisara10 Wan Noor Qaisara

    gud2 je si kaki pukul…

    Public CommentUsergud2 je si kaki pukul...
  • mohd hafiz

    ape pnya pompuan memalukan nma mak bapa je…
    x da aty prut lngsung….bodo pnya pompuan..

    Public CommentUserape pnya pompuan memalukan nma mak bapa je... x da aty prut lngsung....bodo pnya pompuan..
  • http://www.facebook.com/fienalieya Aliah Syafinah

    Ohh. Bitch ! Please..

    Public CommentUserOhh. Bitch ! Please..
  • Aina

    Aku tengok pun naik geram dengan dua ekoq perempuan tuh, tuh bukan manusia namanya, tapi betina! menjatuhkan meruah perempuan saja, elehh, setakad gaduh then ambik video upload kad internet, tunjuk kad orang ramai tuh style lahh? alahaiii, kesian kad mak ayah depa, hantaq pey sekolah dari kecik, mai besaq jadi samseng, boleh bawak mati ke? :)

    Public CommentUserAku tengok pun naik geram dengan dua ekoq perempuan tuh, tuh bukan manusia namanya, tapi betina! menjatuhkan meruah perempuan saja, elehh, setakad gaduh then ambik video upload kad internet, tunjuk kad orang ramai tuh style lahh? alahaiii, kesian kad mak ayah depa, hantaq pey sekolah dari kecik, mai besaq jadi samseng, boleh bawak mati ke? :)
  • zack

    budak 2 ekor ni aku dpt..aku cincang 18..

    Public CommentUserbudak 2 ekor ni aku dpt..aku cincang 18..
  • http://www.facebook.com/azma.iwani.1 Azma Iwani

    memalukan kaum ajelah wei . . na gadoh2 nie pegi la tukar jantina dlu yerk . .

    Public CommentUsermemalukan kaum ajelah wei . . na gadoh2 nie pegi la tukar jantina dlu yerk . .
  • budin

    messi goalll!!!!

    Public CommentUsermessi goalll!!!!
  • wifeyhubby

    betul sangat la kate lecturer aku.. dia SANGAT2 takut dengan generasi ALFA ( yang lahir tahun 2000) ke atas.. sangat tidak beradab dan sangat berani.. memang sgt2 melampau.. cikgu pown boley blasah ramai2 .. inikan pulak budak sama umur.. apa la nak jadi.. camni ke bakal2 pemimpin negara?

    Public CommentUserbetul sangat la kate lecturer aku.. dia SANGAT2 takut dengan generasi ALFA ( yang lahir tahun 2000) ke atas.. sangat tidak beradab dan sangat berani.. memang sgt2 melampau.. cikgu pown boley blasah ramai2 .. inikan pulak budak sama umur.. apa la nak jadi.. camni ke bakal2 pemimpin negara?
  • scha A

    yg dua ekor ni spesis dh bunting baru nak mnyesal beb.. kesian giler aku tgk mangsa tu,.,

    Public CommentUseryg dua ekor ni spesis dh bunting baru nak mnyesal beb.. kesian giler aku tgk mangsa tu,.,
  • meowmeow

    buda dua ekoq ni dapat kat aku, aku picit puting die sampai pecah… mane org yg sepatutnya ambik tindakkan ni? kalau tak bia aku je yg pi blasah dorg.

    Public CommentUserbuda dua ekoq ni dapat kat aku, aku picit puting die sampai pecah... mane org yg sepatutnya ambik tindakkan ni? kalau tak bia aku je yg pi blasah dorg.
  • Cik Yan SriSuriyachai

    ek elehhh bohsia kg 2 eko ni…mcm sakai!

    Public CommentUserek elehhh bohsia kg 2 eko ni...mcm sakai!
  • peot

    ish… yang 2 belasah, sorang rakam, sorang duduk atas moto,,, hmm.. 4 lawan 1, mmg 1 kalah…. lain la kalau hero dlm cta hindustan, 1000 org dtg pun, tetap menang…

    Public CommentUserish... yang 2 belasah, sorang rakam, sorang duduk atas moto,,, hmm.. 4 lawan 1, mmg 1 kalah.... lain la kalau hero dlm cta hindustan, 1000 org dtg pun, tetap menang...
  • http://www.facebook.com/daus.jia Daus Jia

    aq xphm ape nk jd ngan pompan zaman skarang nie…
    mnjatuh kn maruah seowg pompan je…
    tp yg 2 eko 2 bkn pompan …2 betine..
    kalau jd kat owg yg aq syg maut akn menjelang…

    Public CommentUseraq xphm ape nk jd ngan pompan zaman skarang nie... mnjatuh kn maruah seowg pompan je... tp yg 2 eko 2 bkn pompan ...2 betine.. kalau jd kat owg yg aq syg maut akn menjelang...
  • cikjah

    cikaro agknye 2eko 2..sial laa..pnye la rmai jntan kt dnia nim..nk brebut 2 pew sal..bodoh!mmlukn kaum wnita aje!!!!!

    Public CommentUsercikaro agknye 2eko 2..sial laa..pnye la rmai jntan kt dnia nim..nk brebut 2 pew sal..bodoh!mmlukn kaum wnita aje!!!!!
  • badeka_love

    sial la dak 2 orng 2…pukimak tul la…
    korang brdua gangster sngat kew..
    stakat pukul sesama kaum xpyh la…
    i2 gangster paria mana nyer…

    Public CommentUsersial la dak 2 orng 2...pukimak tul la... korang brdua gangster sngat kew.. stakat pukul sesama kaum xpyh la... i2 gangster paria mana nyer...
  • fara

    warghahaha.. meh lawan aku..

    Public CommentUserwarghahaha.. meh lawan aku..
  • http://www.facebook.com/rico.saputra.5249 Leo Adriel

    BINATANG !!!

    Public CommentUserBINATANG !!!
  • lawak

    lawaknyerla

    Public CommentUserlawaknyerla
  • Anisya Aulia Silalahi

    kalau dua pompuan tu kacau aku …
    aku x nak diam mcm pompuan baju mrah tu..
    aku kan TIKAM dua pompuan gila tu!! xD
    sekian dan terima kasih :D :D :D

    Public CommentUserkalau dua pompuan tu kacau aku ... aku x nak diam mcm pompuan baju mrah tu.. aku kan TIKAM dua pompuan gila tu!! xD sekian dan terima kasih :D :D :D
  • aku nak point

    kejam sial == kalau aku ade aku lanyak je 2 ekor tu

    Public CommentUserkejam sial == kalau aku ade aku lanyak je 2 ekor tu
  • Cik Yan SriSuriyachai

    mcm bosia la 2 ekor tuh… sakai giler!

    Public CommentUsermcm bosia la 2 ekor tuh... sakai giler!
  • diyba

    Bodoh macam bohsia prangai wei dah la pakai cam haram nk tunjuk samseng la konon..haha sah dah bagi maruah ko ni haha

    Public CommentUserBodoh macam bohsia prangai wei dah la pakai cam haram nk tunjuk samseng la konon..haha sah dah bagi maruah ko ni haha
  • Shyriney

    Aper nk jadi dgn budak perempuan zaman sekarang , malukn masyarakat perempuan je . . nasib awal-awal aku dah pindah ke singapura ..

    Public CommentUserAper nk jadi dgn budak perempuan zaman sekarang , malukn masyarakat perempuan je . . nasib awal-awal aku dah pindah ke singapura ..
  • Red1Echizen

    aku sanggup jd pembunuh kalau ahli keluarga aku yg kena mcm ni…ada ke lelaki nak pompuan mcm ni?

    Public CommentUseraku sanggup jd pembunuh kalau ahli keluarga aku yg kena mcm ni...ada ke lelaki nak pompuan mcm ni?
  • stress

    bangangnya budak pompuan dua ekor tue..mmg mak bapak x ajar reti adab..dh mcm org putih..kna penjara baru bagus budak2 tue..otak letak kat lututu..

    Public CommentUserbangangnya budak pompuan dua ekor tue..mmg mak bapak x ajar reti adab..dh mcm org putih..kna penjara baru bagus budak2 tue..otak letak kat lututu..
  • perisai melayu

    itu semua xdk akai ma….nk tunjuk hebat kt dunia konon…klau dh hebat sngt tujuk ar kt akhirat nti minah2 oi…

    Public CommentUseritu semua xdk akai ma....nk tunjuk hebat kt dunia konon...klau dh hebat sngt tujuk ar kt akhirat nti minah2 oi...
  • kaum hawa..

    Woi betina 2eko.memalukn!!!pd pihak berkuasa,sila ambik tindakan…hanta je betina ni kt skolah juvana…depa ni x daq akai.x reti nk jg maruah family!!!nk tunjk samseng sgt!!setkat 1lwn 2 baik x yah!!!neraka la tmpt korng cz dh malukn nm family!lelaki mn la malng yg jd kn korng bini nnt..bawk bertobt la…kaum adam tepuk tangan meyaksikn kaum hawa begadh cm x ada akai!!!

    Public CommentUserWoi betina 2eko.memalukn!!!pd pihak berkuasa,sila ambik tindakan...hanta je betina ni kt skolah juvana...depa ni x daq akai.x reti nk jg maruah family!!!nk tunjk samseng sgt!!setkat 1lwn 2 baik x yah!!!neraka la tmpt korng cz dh malukn nm family!lelaki mn la malng yg jd kn korng bini nnt..bawk bertobt la...kaum adam tepuk tangan meyaksikn kaum hawa begadh cm x ada akai!!!
  • khqliel

    filem baru ni.’awek2 samseng’.hahahaha

    Public CommentUserfilem baru ni.'awek2 samseng'.hahahaha
  • http://www.facebook.com/wanderpet.sahaja Kapacino Sezels

    bodohhh !!! ko igt binatang ker ape pukowl ank org cm tu ?? bahlollll

    Public CommentUserbodohhh !!! ko igt binatang ker ape pukowl ank org cm tu ?? bahlollll
  • me

    budak kmpng lg kurang hajar dari bdk bndar..seriously~~

    Public CommentUserbudak kmpng lg kurang hajar dari bdk bndar..seriously~~
  • Red1Echizen

    woi slamber je ko ckp mcm tu…bukan semua budak kampung kurang hajo mcm ko…budak bandar pun ada yg kuang hajo mcm ko…hakikat yg mana lg kuang hajo mcm ko x patut ko isukan ….jgn nak racist sangat la wei…atuk nenek ko pun org kampung gak. no fighting

    Public CommentUserwoi slamber je ko ckp mcm tu...bukan semua budak kampung kurang hajo mcm ko...budak bandar pun ada yg kuang hajo mcm ko...hakikat yg mana lg kuang hajo mcm ko x patut ko isukan ....jgn nak racist sangat la wei...atuk nenek ko pun org kampung gak. no fighting
  • Sam Soul

    Nasib baik aku orang Korea

    Public CommentUserNasib baik aku orang Korea
  • awek lembut

    a’a awak harus bersyukur sebab di korea semua muka plastik

    Public CommentUsera'a awak harus bersyukur sebab di korea semua muka plastik
  • nor

    harap pihak berkuasa ambil tindakan keatas 2 budak perempuan ini….

    Public CommentUserharap pihak berkuasa ambil tindakan keatas 2 budak perempuan ini....
  • Ahaks

    Awak tahu ke siapa yng bersalah?

    Yang bersalah adalah Budak baju pink!
    Dia bodoh, tak lari, sedangkan di situ ada tali, dimana dia boleh jerut leher budak 2 ekor tu.
    Di bawah pokok kelapa pula terdapat sebiji handphone di mana dia boleh minta pertolongan.
    Di poketnya terlihat seperti gunting, di situ kita tahu dia berpotensi menyerang kembali..
    Namun dia tidak mahu, tapi malu, dia cuma nak jadi beruk kena terajang macam badut.

    CASE CLOSED!

    Public CommentUserAwak tahu ke siapa yng bersalah? Yang bersalah adalah Budak baju pink! Dia bodoh, tak lari, sedangkan di situ ada tali, dimana dia boleh jerut leher budak 2 ekor tu. Di bawah pokok kelapa pula terdapat sebiji handphone di mana dia boleh minta pertolongan. Di poketnya terlihat seperti gunting, di situ kita tahu dia berpotensi menyerang kembali.. Namun dia tidak mahu, tapi malu, dia cuma nak jadi beruk kena terajang macam badut. CASE CLOSED!
  • Doktor Dara

    Satu je cara nak tahu kenapa diorang jadi camtu.
    Ni semua sebab diorang tak da DARA dah. Diorang tiada rasa lemah lembut.

    Public CommentUserSatu je cara nak tahu kenapa diorang jadi camtu. Ni semua sebab diorang tak da DARA dah. Diorang tiada rasa lemah lembut.
  • Sir Alex Ferguson

    Salute! It’s very good if that girl join my club

    Public CommentUserSalute! It's very good if that girl join my club
  • http://www.tintapenaku92.blogspot.com/ syapit

    haishhh…nak salahkn sape nie???

    Public CommentUserhaishhh...nak salahkn sape nie???
  • opah_brutal

    biar la kalau ko nk kata dia beruk pown….dekat sini semua org tgk dia xmelawan…mungkin dia ada sebab dia sendr…kenapa dia x mempertahankan dr dia sendr…..bak kata pepatah….xmelawan tak bermakna dia lemah…

    so….mangkuk hayun dua org tu,….mmg patut di ambil tindakan…bukti dah ada…kemonnnnn….kemonnnnnn…..

    aku tunggu berita je lg ni…budak dua ekoq ni kena tangkap….sekian…

    Public CommentUserbiar la kalau ko nk kata dia beruk pown....dekat sini semua org tgk dia xmelawan...mungkin dia ada sebab dia sendr...kenapa dia x mempertahankan dr dia sendr.....bak kata pepatah....xmelawan tak bermakna dia lemah... so....mangkuk hayun dua org tu,....mmg patut di ambil tindakan...bukti dah ada...kemonnnnn....kemonnnnnn..... aku tunggu berita je lg ni...budak dua ekoq ni kena tangkap....sekian...
  • opah_brutal

    same la kite…:P

    Public CommentUsersame la kite...:P
  • laka-laka

    dua2 same je lahhh…atoii..APTB…

    Public CommentUserdua2 same je lahhh...atoii..APTB...
  • laka-laka

    bangge sngt ngn singapura dye ye???APTB

    Public CommentUserbangge sngt ngn singapura dye ye???APTB
  • laka-laka

    nice..

    Public CommentUsernice..
  • http://www.facebook.com/amang.dayle Amang Neil Dayle

    x dpt tgk dh video tu…telah dipadam oleh youtube

    Public CommentUserx dpt tgk dh video tu...telah dipadam oleh youtube
  • jiejan24

    x dapat pun tengok video 2 hampeh

    Public CommentUserx dapat pun tengok video 2 hampeh
  • http://www.facebook.com/intan.natrah.9 Intan Natrah

    hemmmmmmmmmmmm

    Public CommentUserhemmmmmmmmmmmm
  • opah_brutal

    sabo….sabo…..heeee….

    Public CommentUsersabo....sabo.....heeee....
  • opah_brutal

    hekkkk eleeeeehhhhh…..mcm bagus singapura tuh….

    welaweiiiii….dalam hal ni xder kena mengena la hg duk kat mn pown….cittt…porahhhh…

    Public CommentUserhekkkk eleeeeehhhhh.....mcm bagus singapura tuh.... welaweiiiii....dalam hal ni xder kena mengena la hg duk kat mn pown....cittt...porahhhh...
  • мя. кяαв’ѕ ємρℓσуєє

    tu bukan racist namanya…tu stereotype.

    Public CommentUsertu bukan racist namanya...tu stereotype.
  • мя. кяαв’ѕ ємρℓσуєє

    hahaha lawak la…ingat kat singapura takda gengsterisme macam ni ke?

    Public CommentUserhahaha lawak la...ingat kat singapura takda gengsterisme macam ni ke?
  • мя. кяαв’ѕ ємρℓσуєє

    setuju sangat2.. generasi alfa sekarang memang maju sangat2, terutamanya bab ‘seksualiti’. Agak-agak apa puncanya?

    Public CommentUsersetuju sangat2.. generasi alfa sekarang memang maju sangat2, terutamanya bab 'seksualiti'. Agak-agak apa puncanya?
  • niwa

    dah sahih org asli ke..?

    Public CommentUserdah sahih org asli ke..?
  • nabilah

    nk tgk video tu jgk …asl xblehhh ….

    Public CommentUsernk tgk video tu jgk ...asl xblehhh ....
  • cik muda noorul hidayah

    alahhh perempuan dgn perempuan boleh lah ==’

    Public CommentUseralahhh perempuan dgn perempuan boleh lah =='
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1546663183 Ninaz Syafinaz

    fuh ganaz!

    Public CommentUserfuh ganaz!
  • http://www.facebook.com/rimauu.putehh Muhammad Wan

    silakan masuk gelanggang gusti , siapa pengsan dahulu . mungkin si pembuli ni akan tahu erti penyesalan . haha . papepon , POLIS MANA ??!! MANE POLIS ?!!! ambillah tindakan supaya mereka diluar sana akan mengambil pengajaran ;)

    Public CommentUsersilakan masuk gelanggang gusti , siapa pengsan dahulu . mungkin si pembuli ni akan tahu erti penyesalan . haha . papepon , POLIS MANA ??!! MANE POLIS ?!!! ambillah tindakan supaya mereka diluar sana akan mengambil pengajaran ;)


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014