Tuesday, April 15, 2014


Lagu Akon

VIDEO: Lagu Akon Dalam Versi Kelantan

    September 12, 2012




Video ini bukanlah video yang mampu mencetuskan kontroversi kepada umum.

Tetapi hanyalah sekadar untuk menghiburkan hati di petang hari selepas penat bekerja seharian.

Dengarkanlah lagu Akon yang telah diolah liriknya kepada lirik Kelantan dengan tajuknya Dok Mano?.

Lagu itu dinyanyikan oleh penyanyi bernama Rosalinda dengan hasil duet bersama Man Khan.

Harap-harap, anda semua terhibur… Enjoy!

VIDEO: Lagu Akon Dalam Versi Kelantanhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/09/dok-mano.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/09/dok-mano-150x150.jpg MyNewsHub
Video ini bukanlah video yang mampu mencetuskan kontroversi kepada umum. Tetapi hanyalah sekadar untuk menghiburkan hati di petang hari selepas penat bekerja seharian. Dengarkanlah lagu Akon yang telah diolah liriknya kepada lirik Kelantan dengan tajuknya Dok Mano?. Lagu itu dinyanyikan oleh penyanyi bernama Rosalinda dengan hasil duet bersama Man Khan. Harap-harap, anda semua...
<p style="text-align: justify;">Video ini bukanlah video yang mampu mencetuskan kontroversi kepada umum. Tetapi hanyalah sekadar untuk menghiburkan hati di petang hari selepas penat bekerja seharian. Dengarkanlah lagu Akon yang telah diolah liriknya kepada lirik Kelantan dengan tajuknya Dok Mano?. Lagu itu dinyanyikan oleh penyanyi bernama Rosalinda dengan hasil duet bersama Man Khan. Harap-harap, anda semua terhibur... Enjoy! </p> <object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bLyxobXEh8k?version=3&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bLyxobXEh8k?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • http://www.facebook.com/people/Ina-Inot/100001842058250 Ina Inot

    Klaka gak:)

    Public CommentUserKlaka gak:)
  • http://www.facebook.com/perwira.bangsa.902 Perwira Bangsa

    supo ore gilo…wak malu to’guru ja

    Public CommentUsersupo ore gilo...wak malu to'guru ja
  • http://www.facebook.com/mohammadadnanahmad Mohammad Adnan

    Terbaik…

    Public CommentUserTerbaik...
  • Atan

    aku dengar muzik je…suare tak bape clear… Nanana je clear

    Public CommentUseraku dengar muzik je...suare tak bape clear... Nanana je clear
  • http://www.facebook.com/RizaHazrin Ryzal Yahaya

    mcm tgk video music hindustan!!!! NnaNnaNnaNna

    Public CommentUsermcm tgk video music hindustan!!!! NnaNnaNnaNna
  • mrs.ahmad saiful kamal

    adoiii..ape reaksi akon agaknyer?hoho…awat byk “nanananana”kalah lagu akon..

    Public CommentUseradoiii..ape reaksi akon agaknyer?hoho...awat byk "nanananana"kalah lagu akon..
  • kiki

    haha

    Public CommentUserhaha
  • safuan

    tau tk ape tajuk sebenar lagu ni?

    Public CommentUsertau tk ape tajuk sebenar lagu ni?
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1240879261 Mohd Nur ARiff

    nie ker hasil org kelatan serambi mekah ?
    ketat sendat boobss ! piiaauuuuu
    rambot karat . . kes air tak setel lg ?

    Public CommentUsernie ker hasil org kelatan serambi mekah ? ketat sendat boobss ! piiaauuuuu rambot karat . . kes air tak setel lg ?
  • aweselamat

    ketahian apakah ini?????

    Public CommentUserketahian apakah ini?????
  • http://www.facebook.com/mazia.wati.7 Mazia Wati

    Agak2 lar nk kutuk tue oiiii….

    Public CommentUserAgak2 lar nk kutuk tue oiiii....
  • anon

    hahahaahaha! welcome to malaysia. pecah perut aku gelak tgk video tu n welcome to malaysia

    Public CommentUserhahahaahaha! welcome to malaysia. pecah perut aku gelak tgk video tu n welcome to malaysia
  • wan

    hahahaaa…terbaik..

    Public CommentUserhahahaaa...terbaik..
  • ntah pape

    takde kaitan manusia dengan negeri ke negara ke.. sembarang je cakap..

    Public CommentUsertakde kaitan manusia dengan negeri ke negara ke.. sembarang je cakap..
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1240879261 Mohd Nur ARiff

    hha . . lekluu . . kan negeri serambi mekah . . bukan kutuk semua . umpama setandan pisang kan . . =)

    Public CommentUserhha . . lekluu . . kan negeri serambi mekah . . bukan kutuk semua . umpama setandan pisang kan . . =)


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014