Saturday, April 12, 2014


Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3?

Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3?

    September 6, 2012




Pejabat TV3 di Bandar Utama pagi ini kecoh apabila pengacara terkenal, Nurul Syuhada Nurul Ain dikatakan telah meletak jawatan.

Sumber memberitahu Mynewshub, Nurul sudah menghantar notis perletakan jawatan yang dipercayai akan berkuat-kuasa hujung bulan ini.

“Tidak dapat dipastikan sama ada perletakan jawatan itu ada hubung kait dengan krtikan beberapa pihak atas kenyataan Bintulu daif yang dibuatnya baru-baru ini atau sebab mendapat tawaran kerja yang lain,” kata sumber berkenaan.

Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB) baru-baru ini telah mengeluarkan kenyataan meminta Nurul membuat permohonan maaf secara terbuka atas kenyataannya semasa satu program secara lintas langsung stesen itu yang menyatakan Bintulu sebagai sebuah kawasan daif.

Berikutan itu, Nurul menerima kecaman yang agak hebat.

Pengacara itu bagaimanapun bersikap profesional dan matang dengan mengakui tersilap cakap dan memohon maaf ata apa yang berlaku.

Pihak pengurusan TV3 juga telah mengambil langkah yang sama.

Tindakan Nurul itu kemudiannya diterima semua pihak termasuk masyarakat Sarawak sebagai satu kesilapan yang tidak disengajakan. – Mynewshub

Oleh: AK-47

Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3?http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/09/nurul11-1.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/09/nurul11-1-150x150.jpg MyNewsHub
Pejabat TV3 di Bandar Utama pagi ini kecoh apabila pengacara terkenal, Nurul Syuhada Nurul Ain dikatakan telah meletak jawatan. Sumber memberitahu Mynewshub, Nurul sudah menghantar notis perletakan jawatan yang dipercayai akan berkuat-kuasa hujung bulan ini. 'Tidak dapat dipastikan sama ada perletakan jawatan itu ada hubung kait dengan krtikan beberapa pihak atas...
Pejabat TV3 di Bandar Utama pagi ini kecoh apabila pengacara terkenal, Nurul Syuhada Nurul Ain dikatakan telah meletak jawatan. Sumber memberitahu <strong>Mynewshub</strong>, Nurul sudah menghantar notis perletakan jawatan yang dipercayai akan berkuat-kuasa hujung bulan ini. <strong>"Tidak dapat dipastikan sama ada perletakan jawatan itu ada hubung kait dengan krtikan beberapa pihak atas kenyataan Bintulu daif yang dibuatnya baru-baru ini atau sebab mendapat tawaran kerja yang lain," kata sumber berkenaan.</strong> Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB) baru-baru ini telah mengeluarkan kenyataan meminta Nurul membuat permohonan maaf secara terbuka atas kenyataannya semasa satu program secara lintas langsung stesen itu yang menyatakan Bintulu sebagai sebuah kawasan daif. Berikutan itu, Nurul menerima kecaman yang agak hebat. <strong>Pengacara itu bagaimanapun bersikap profesional dan matang dengan mengakui tersilap cakap dan memohon maaf ata apa yang berlaku.</strong> Pihak pengurusan TV3 juga telah mengambil langkah yang sama. Tindakan Nurul itu kemudiannya diterima semua pihak termasuk masyarakat Sarawak sebagai satu kesilapan yang tidak disengajakan. - <strong>Mynewshub</strong> <strong>Oleh: AK-47</strong>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • HangKebon

    tv3 suku…terkena diri sendiri..khihkhihkhihkhi puii !!!

    Public CommentUsertv3 suku...terkena diri sendiri..khihkhihkhihkhi puii !!!
  • NTKebon

    Ish…mamat yang lahir dari rahim seorang pelacur ada aje….

    Public CommentUserIsh...mamat yang lahir dari rahim seorang pelacur ada aje....
  • http://twitter.com/risyati ris

    kadangkala kita terlepas cakap walaupun tidak bermaksud sebegitu.
    namun perlu juga berhati2 apabila melontarkan kata terutamanya jika kita sedang diperhatikan / glamer.

    Public CommentUserkadangkala kita terlepas cakap walaupun tidak bermaksud sebegitu. namun perlu juga berhati2 apabila melontarkan kata terutamanya jika kita sedang diperhatikan / glamer.
  • Kaki Kutuk 360 Darjah

    Laki dia orang kaya..apa kesah dowh!

    Public CommentUserLaki dia orang kaya..apa kesah dowh!
  • cik muda noorul hidayah

    Kesian die mangsa keadaan :(

    Public CommentUserKesian die mangsa keadaan :(
  • HangKebon

    ok.kihkhihkhihkhi kau lak lahir dari benih anjjing sbb mak kau berzina dgn anjjing..dulu aku penah tgk video org rusia main dgn anjjing..tu mak kau kan? khihkhihkhihkhi puiii !!!

    Public CommentUserok.kihkhihkhihkhi kau lak lahir dari benih anjjing sbb mak kau berzina dgn anjjing..dulu aku penah tgk video org rusia main dgn anjjing..tu mak kau kan? khihkhihkhihkhi puiii !!!
  • orang-orang

    padan muko dio……mulut macam haram ….

    Public CommentUserpadan muko dio......mulut macam haram ....
  • sekadar layan

    betul2…keturunan xde agama..cam ni la..

    Public CommentUserbetul2...keturunan xde agama..cam ni la..
  • HangJebontot

    Aku kesah dowh, sebab…

    ..dia tak kawin ngan aku.

    Public CommentUserAku kesah dowh, sebab... ..dia tak kawin ngan aku.
  • FakKebon

    Anak-anak dia menurun macam dia, bapak korek anak pancut.

    Public CommentUserAnak-anak dia menurun macam dia, bapak korek anak pancut.
  • R the lover..not a fighter

    wlau pun aku urang Bintulu..aku maafkan dia sebab dia taat suami dia ..trus pakai tudong..semoga istiqamah..amin

    Public CommentUserwlau pun aku urang Bintulu..aku maafkan dia sebab dia taat suami dia ..trus pakai tudong..semoga istiqamah..amin
  • Ben

    Boleh difahami..
    Statement negative utk SCORE area, dalam secara xsedar, die menghina projek utama kerajaan. :) :)

    Public CommentUserBoleh difahami.. Statement negative utk SCORE area, dalam secara xsedar, die menghina projek utama kerajaan. :) :)
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001485382706 El Tiger

    rezeki allah ada kat mana mana..

    Public CommentUserrezeki allah ada kat mana mana..
  • awak….awak

    bila kena ke orang lain…. terutama hok berlaga angin gan kita. tetapi batang hidung mu mancung sokmo ke……

    Public CommentUserbila kena ke orang lain.... terutama hok berlaga angin gan kita. tetapi batang hidung mu mancung sokmo ke......
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000206104640 Rizal NuRiz’ss

    Mungkin dia nampak keadaan disana mcm mana.Itu yg terlepas dari mulut dia.Kadang2 kita tak sedar apa yg kita cakap sebab ianya terus dari tafsiran otak kita.Jadi YB-YB sekelian selalu la turun kawasan tgk apa yg tak kena.Bukan bintulu pusat minyak ke?

    Public CommentUserMungkin dia nampak keadaan disana mcm mana.Itu yg terlepas dari mulut dia.Kadang2 kita tak sedar apa yg kita cakap sebab ianya terus dari tafsiran otak kita.Jadi YB-YB sekelian selalu la turun kawasan tgk apa yg tak kena.Bukan bintulu pusat minyak ke?
  • http://www.facebook.com/noraini.othman.7 Noraini Othman

    dia habaq bondo yang betui, tu yang tv3 marah sangat….tp kalau dia habaq kelantan yang daif, tontu x jadi gini eh…hahaha

    Public CommentUserdia habaq bondo yang betui, tu yang tv3 marah sangat....tp kalau dia habaq kelantan yang daif, tontu x jadi gini eh...hahaha
  • HangKebontot

    Perciter tetiber politik kat sini? Anwar tak cucuh lubang pungkuq hang ka?

    Public CommentUserPerciter tetiber politik kat sini? Anwar tak cucuh lubang pungkuq hang ka?
  • HangKebon

    kepala pundek mak kau…nampak ada aku cita psal umno..pas…pkr? khihkhihkhihkhi puii !!!

    Public CommentUserkepala pundek mak kau...nampak ada aku cita psal umno..pas...pkr? khihkhihkhihkhi puii !!!
  • takdaknama

    benih anuar kot dia nie..prangai bpak dgn ank sma ja..tuihhhh

    Public CommentUserbenih anuar kot dia nie..prangai bpak dgn ank sma ja..tuihhhh
  • HangKebon

    ok..kau lak benih anjjing..lg teruk..cuba cek DNA kau..mesti ada cromosome anjjing..sifat2 anjjing..khihkhihkhihki puii !!!

    Public CommentUserok..kau lak benih anjjing..lg teruk..cuba cek DNA kau..mesti ada cromosome anjjing..sifat2 anjjing..khihkhihkhihki puii !!!
  • mimiezaty

    subanallah…. sedara….jgn disebbkan nilai setitik..habis semua sedara hukum… banyakan besabar…setiap manusia x pernah lari dr melakukan kesilapan..tapi sedara tidak septtnya mengaitkan MAK dgn Haiwan…. bedosa besar,,,bertaubatla..allah memberi kita akal untuk bepikir bkn memberi akal untuk kita ckp yg bukan2

    Public CommentUsersubanallah.... sedara....jgn disebbkan nilai setitik..habis semua sedara hukum... banyakan besabar...setiap manusia x pernah lari dr melakukan kesilapan..tapi sedara tidak septtnya mengaitkan MAK dgn Haiwan.... bedosa besar,,,bertaubatla..allah memberi kita akal untuk bepikir bkn memberi akal untuk kita ckp yg bukan2
  • HangKebon

    bak kato pepatah minangkabau “what goes around..comes around” padan muka tv3 suku..kihkhihkhihkhihki..puiii !!!

    Public CommentUserbak kato pepatah minangkabau "what goes around..comes around" padan muka tv3 suku..kihkhihkhihkhihki..puiii !!!
  • peace no war

    saya salah seorg org semenanjung yg bekerja di Bintulu.. bandar Bintulu tidak daif. Ok je tinggal disini… aman…

    Public CommentUsersaya salah seorg org semenanjung yg bekerja di Bintulu.. bandar Bintulu tidak daif. Ok je tinggal disini... aman...
  • HangKebon

    kau nasihat kwn2 kau tu dulu..pastu dtg balik sini..khihkhihkhihki puii !!!

    Public CommentUserkau nasihat kwn2 kau tu dulu..pastu dtg balik sini..khihkhihkhihki puii !!!
  • mimiezaty

    alhamdulila…nabi pon maafkan umatnya..yg penti kita memaafkan seseorang itu..dan berdoa moga umat islam di seluruh muka bumi allah ini sentiasa kuatkan iman dan besujud pd yg satu…ALLAH

    Public CommentUseralhamdulila...nabi pon maafkan umatnya..yg penti kita memaafkan seseorang itu..dan berdoa moga umat islam di seluruh muka bumi allah ini sentiasa kuatkan iman dan besujud pd yg satu...ALLAH
  • mimiezaty

    Sama je…

    Public CommentUserSama je...
  • rf

    puii…

    Public CommentUserpuii...
  • rf

    puii..

    Public CommentUserpuii..
  • jack

    xpa..rezeki ALLAH ada dimana2 je nurul…

    Public CommentUserxpa..rezeki ALLAH ada dimana2 je nurul...
  • Nurashikin

    mulut kau xharam ke? suka2 hati je nk kutuk org. mcmlh nurul tu sgaja nk cakap mcm tu.

    Public CommentUsermulut kau xharam ke? suka2 hati je nk kutuk org. mcmlh nurul tu sgaja nk cakap mcm tu.
  • opah_brutal

    betul ke??

    atau hg dah buat fitnah……tkt mati sok ssh kowt…jenuh nk mencaik mak dia nk minta ampunnnn….

    Public CommentUserbetul ke?? atau hg dah buat fitnah......tkt mati sok ssh kowt...jenuh nk mencaik mak dia nk minta ampunnnn....
  • sarawakian

    ksian ,,xpa, maaf dtrima,,manusia x lari dri kesilapan,nxtime, research dulu sblum berkata2. kerana mulut badan binasa ,,,

    Public CommentUserksian ,,xpa, maaf dtrima,,manusia x lari dri kesilapan,nxtime, research dulu sblum berkata2. kerana mulut badan binasa ,,,
  • HangJebon

    dia ni dah bertudung ke sekarang?

    Public CommentUserdia ni dah bertudung ke sekarang?
  • NTKebon

    Gila kau anak beranak tengok video camtu? Lepas tu kau pegang pantat mak kau kan masa kau stim tu? ish ish ish…..rahim pelacur lagi…tak terkata hinanya kau dengan keturunan kau ni….bapak kau blowjob adik kau tak?

    Public CommentUserGila kau anak beranak tengok video camtu? Lepas tu kau pegang pantat mak kau kan masa kau stim tu? ish ish ish.....rahim pelacur lagi...tak terkata hinanya kau dengan keturunan kau ni....bapak kau blowjob adik kau tak?
  • NTKebon

    Adalah dimaklumkan…hang kebon adalah anak pelacur. Mak dia adalah pompuan simpanan dia jugak, dan bapak dia partner gay dia…pernah diaorang satu keluarga main sekali kat balkoni rumah…video kejadian akan terbit tidak lama lagi…kah kah kah….kerakatuiiiiii!

    Public CommentUserAdalah dimaklumkan...hang kebon adalah anak pelacur. Mak dia adalah pompuan simpanan dia jugak, dan bapak dia partner gay dia...pernah diaorang satu keluarga main sekali kat balkoni rumah...video kejadian akan terbit tidak lama lagi...kah kah kah....kerakatuiiiiii!
  • HangKebon

    wakakakaakakaka…menggelupur kau ekk…leks bro..jgn cpt panas..sndiri bikin panas..muka sendiri terbakar..khihkhihkhihkhi puii !!!

    Public CommentUserwakakakaakakaka...menggelupur kau ekk...leks bro..jgn cpt panas..sndiri bikin panas..muka sendiri terbakar..khihkhihkhihkhi puii !!!
  • HangKebon

    panas nmpak??? muka dah terbakar ke?? stress ekk?? sentap ek aku kata mak kau berzina dgn anjjing td pastu kau lahir dari benih anjjing ek..khihkhihkhihkhi puii !! tulahh…nak main dgn api…klu tak tahan panas..jgn cuba2 ek bro..tak pun cuba lg..good try anyway..uhuhuhuhuhu..

    Public CommentUserpanas nmpak??? muka dah terbakar ke?? stress ekk?? sentap ek aku kata mak kau berzina dgn anjjing td pastu kau lahir dari benih anjjing ek..khihkhihkhihkhi puii !! tulahh...nak main dgn api...klu tak tahan panas..jgn cuba2 ek bro..tak pun cuba lg..good try anyway..uhuhuhuhuhu..
  • takdaknama

    @HangKebon:disqus a.k.a setan betopengkan manusia

    Public CommentUser@HangKebon:disqus a.k.a setan betopengkan manusia
  • http://www.facebook.com/dama.amore1 Khairul Naim Saedin

    baca berita kt umah je la

    Public CommentUserbaca berita kt umah je la
  • HangJebon

    ui betol ke nie, ini dah mcm filem taboo je. kahkahkah!

    Public CommentUserui betol ke nie, ini dah mcm filem taboo je. kahkahkah!
  • HangKebon

    betull..video mak @HangJebong:disqus berzina dgn tapir akan kuar tak lama lg…dgr cita mak kau dah bunting..elok sgt la tu..sorg benih anjjing..sorang benih tapir..kihkhihkhihkhii ok out dulu..semayang asar lak..salammm…jgn terbakar muka tu ekk..terbakar dihati takpe..khihkhihkhikhhi puii !!!

    Public CommentUserbetull..video mak @HangJebong:disqus berzina dgn tapir akan kuar tak lama lg...dgr cita mak kau dah bunting..elok sgt la tu..sorg benih anjjing..sorang benih tapir..kihkhihkhihkhii ok out dulu..semayang asar lak..salammm...jgn terbakar muka tu ekk..terbakar dihati takpe..khihkhihkhikhhi puii !!!
  • HangJebon

    @HangKebon:disqus out tu jgn sambung buat taboo ye. kahkahkah!

    Public CommentUser@HangKebon:disqus out tu jgn sambung buat taboo ye. kahkahkah!
  • gggstar

    mcm lah die sorang je pernah terlepas ckp..korang yg kkutuk2 ni dgn bhsa x sopan tu pe bezanya..apa2 pn sy respect die mohon maaf dan mengaku kesilapan die..tindakan die yg sekecil ini lah yg lg susah kebanyakkan org nak buat iaitu MENGAKU KESILAPAN DIRI..die dh mintak maaf so x usah nk kutuk lebih2 sebab korang yg dapat dosa lebih..

    Public CommentUsermcm lah die sorang je pernah terlepas ckp..korang yg kkutuk2 ni dgn bhsa x sopan tu pe bezanya..apa2 pn sy respect die mohon maaf dan mengaku kesilapan die..tindakan die yg sekecil ini lah yg lg susah kebanyakkan org nak buat iaitu MENGAKU KESILAPAN DIRI..die dh mintak maaf so x usah nk kutuk lebih2 sebab korang yg dapat dosa lebih..
  • NTKebon

    Apa ni…tadi aku jumpa nasihat jangan main api…la ni panas-panas pulak…sah kauorang ni anak beranak keje jabatan bomba ni…kah kah kah…sempat lagi kau projek dengan mak bapak kau yea kat berek bomba tu….kah kah kah…fire fireeeee

    Public CommentUserApa ni...tadi aku jumpa nasihat jangan main api...la ni panas-panas pulak...sah kauorang ni anak beranak keje jabatan bomba ni...kah kah kah...sempat lagi kau projek dengan mak bapak kau yea kat berek bomba tu....kah kah kah...fire fireeeee
  • NTKebon

    “Mak kau berzina dengan anjing”…gila skima ayat yang keluar dari mulut anak pelacur …atau lebih tepat…anak jalang tua…….kah kah kah

    Public CommentUser"Mak kau berzina dengan anjing"...gila skima ayat yang keluar dari mulut anak pelacur ...atau lebih tepat...anak jalang tua.......kah kah kah
  • takdaknama

    @159481d7a3a13536302048aa7f0d5e61:disqus hahahahah :D …bru pdan dgn muka si @HangKebon:disqus 2..org mcm 2 ptot kna maki2 ja

    Public CommentUser@159481d7a3a13536302048aa7f0d5e61:disqus hahahahah :D ...bru pdan dgn muka si @HangKebon:disqus 2..org mcm 2 ptot kna maki2 ja
  • takdaknama

    hah bgus la 2..buat solat taubat nasuha skali k

    Public CommentUserhah bgus la 2..buat solat taubat nasuha skali k
  • strat_dream

    x kaki kutuk 360 darjah, hang kebon,x hang kebon, kaki kutuk 360 darjah..korang memang pengomen sejati la.

    Public CommentUserx kaki kutuk 360 darjah, hang kebon,x hang kebon, kaki kutuk 360 darjah..korang memang pengomen sejati la.
  • LinkD

    ada kecaman lagik ke lepas dia minta maaf? kemon la benda tak sengaja dan dia minta maaf dah tutup je citer ni… kesian dia.. comel lak tu.. keh keh keh

    Public CommentUserada kecaman lagik ke lepas dia minta maaf? kemon la benda tak sengaja dan dia minta maaf dah tutup je citer ni... kesian dia.. comel lak tu.. keh keh keh
  • Chill

    tindakan die mencerminkan diri dia yg sgt profesional . .klu kt jepun, menteri2 yg buat salah terus letak jawatan . .hmm sabarlah, kite tak pernah lari dr ksilapan..jgn rsau, rzki ada dmana2..lgpun die sgt humble :)

    Public CommentUsertindakan die mencerminkan diri dia yg sgt profesional . .klu kt jepun, menteri2 yg buat salah terus letak jawatan . .hmm sabarlah, kite tak pernah lari dr ksilapan..jgn rsau, rzki ada dmana2..lgpun die sgt humble :)
  • http://www.facebook.com/amiruddin26 Amiruddin Nawawi

    eh? biar betul

    Public CommentUsereh? biar betul
  • Budiman

    dia cuma baca skrip saje.kalau nak salahkan kena salahkan si penulis skrip.pengacara tv kalau baca xikut skrip nanti kena “shuh”.

    Public CommentUserdia cuma baca skrip saje.kalau nak salahkan kena salahkan si penulis skrip.pengacara tv kalau baca xikut skrip nanti kena "shuh".
  • http://www.facebook.com/mraImanx Aimanx Cool

    baguslah die benti…bole die simpan muka die utk suami die jer…xprlu nk tayang muke comel die satu dunie.. :D hihihi

    Public CommentUserbaguslah die benti...bole die simpan muka die utk suami die jer...xprlu nk tayang muke comel die satu dunie.. :D hihihi
  • PenyokongMBSelangor

    ko nangis ke?

    Public CommentUserko nangis ke?
  • PenyokongMBSelangor

    hati ko dah hangat tu.baik ko pi mandi kah kah kah @HangKebon:disqus jgn la ko komen ganas sgt.nanti depa nangis kah kah kah

    Public CommentUserhati ko dah hangat tu.baik ko pi mandi kah kah kah @HangKebon:disqus jgn la ko komen ganas sgt.nanti depa nangis kah kah kah
  • syazwanila

    apa2 pun,,sebelum mengeluar kan walaupun sepatah perkataan kenak pikir 10x…seribu kali bait org sik kan diat,walaupun sebelah mata,,munsalah sekali,,,take note,,,take note,,tapi takpa,,,semua org buat silap,,,,

    Public CommentUserapa2 pun,,sebelum mengeluar kan walaupun sepatah perkataan kenak pikir 10x...seribu kali bait org sik kan diat,walaupun sebelah mata,,munsalah sekali,,,take note,,,take note,,tapi takpa,,,semua org buat silap,,,,
  • zren

    NTKebon asyik ckp pasal keturunan & seks je. Mase kecik2 dulu kena kongkek dgan ayah sendiri ke? Kesian, pegi balai polis wat report la.

    Public CommentUserNTKebon asyik ckp pasal keturunan & seks je. Mase kecik2 dulu kena kongkek dgan ayah sendiri ke? Kesian, pegi balai polis wat report la.
  • gebang

    entah ler NTkebon..yang den tau dio ni penyokong kuat LGBT…marah dia kalau lu kutuk ambiga…geng misai sama misai jugak ni bro..kihkihkih…

    Public CommentUserentah ler NTkebon..yang den tau dio ni penyokong kuat LGBT...marah dia kalau lu kutuk ambiga...geng misai sama misai jugak ni bro..kihkihkih...
  • gebang

    same jer…kebon tu kan penyokong LGBT..elok la tu kena fuk kat sini…khikhikhikhi

    Public CommentUsersame jer...kebon tu kan penyokong LGBT..elok la tu kena fuk kat sini...khikhikhikhi
  • oreo

    saya orang sarawak, saya okey je.. saya dah maafkan dia..=)
    suka dengan nurul ni sebab dia profesional..^^

    Public CommentUsersaya orang sarawak, saya okey je.. saya dah maafkan dia..=) suka dengan nurul ni sebab dia profesional..^^
  • kopi

    bagus sbb minx maaf . mgkin suami die yg suruh benti kje kot.;

    Public CommentUserbagus sbb minx maaf . mgkin suami die yg suruh benti kje kot.;
  • opah_brutal

    amboiiiii….menyokong plk dia ni…..tp idok lee…sampai naik mak2 ni….yg salah dia…xkn nila setitik rosak susu sebelanga…

    Public CommentUseramboiiiii....menyokong plk dia ni.....tp idok lee...sampai naik mak2 ni....yg salah dia...xkn nila setitik rosak susu sebelanga...
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001788528821 Muhammad Zulfadli Hashim

    kje bibik kat umah ak masih kosong……bole la klaw nk apply

    Public CommentUserkje bibik kat umah ak masih kosong......bole la klaw nk apply
  • sallehismail

    kalau nurul kata kelantan daif atau kedah pasti dapat pujian dan sanjungan,TETAPI jangan SESEKALI kata negeri umno daif walhal mmg daif dan sedih kalau tgk,pasti akan di keji,bkn rakyat sibu tp rakyan bn

    Public CommentUserkalau nurul kata kelantan daif atau kedah pasti dapat pujian dan sanjungan,TETAPI jangan SESEKALI kata negeri umno daif walhal mmg daif dan sedih kalau tgk,pasti akan di keji,bkn rakyat sibu tp rakyan bn
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=725568767 Fairux Aqma

    maybe dia dpt offer lain

    Public CommentUsermaybe dia dpt offer lain
  • amir

    siaran secara langsung ada pakai skrip ke..lawak la ko nii..

    Public CommentUsersiaran secara langsung ada pakai skrip ke..lawak la ko nii..
  • Angtuah

    Penerbit rancangan tak minta maaf ke. Segala rancangan dibawah selia dan dipersetuju oleh penerbit sebelum disiarkan

    Public CommentUserPenerbit rancangan tak minta maaf ke. Segala rancangan dibawah selia dan dipersetuju oleh penerbit sebelum disiarkan
  • semerah86

    katany nak beri tumpuan pada keluarga dn juga nak sambung belajar peringkat sarjana..

    Public CommentUserkatany nak beri tumpuan pada keluarga dn juga nak sambung belajar peringkat sarjana..
  • http://www.facebook.com/people/Radze-Yusof/100000442754714 Radze Yusof

    sesama umat dan bangsa pun nak bertelagah.. i’ve lost faith in humanity once again..

    Public CommentUsersesama umat dan bangsa pun nak bertelagah.. i've lost faith in humanity once again..
  • shima

    terima kasih

    Public CommentUserterima kasih
  • calvin

    Tu la,kalau nak cakap tu jgn ikut sedap mulut je……dah buat salah br nak pakai tudung….br ingat tuhan……

    Public CommentUserTu la,kalau nak cakap tu jgn ikut sedap mulut je......dah buat salah br nak pakai tudung....br ingat tuhan......
  • sorry

    ape ke lembab nye ko ni mestilah ade….. org bace berita 2 bace dekat skrin laa….ko nak ke hafal berita panjang2 dlm masa 24jam????

    Public CommentUserape ke lembab nye ko ni mestilah ade..... org bace berita 2 bace dekat skrin laa....ko nak ke hafal berita panjang2 dlm masa 24jam????
  • az

    tunggu jela reason die nanti

    Public CommentUsertunggu jela reason die nanti
  • LANUN

    nurul manusia paling celaka di dunia bagus lagi dia jadi pelakon video lucah dari jadi pegecara TV3

    Public CommentUsernurul manusia paling celaka di dunia bagus lagi dia jadi pelakon video lucah dari jadi pegecara TV3
  • http://www.facebook.com/luqmansempoi Luqman Sempoi

    xlah, mesti la cakap sepontan namanya pon live, kata lembap marah kang..

    Public CommentUserxlah, mesti la cakap sepontan namanya pon live, kata lembap marah kang..
  • http://www.facebook.com/luqmansempoi Luqman Sempoi

    cina tu budak cina budak cina tu cina

    Public CommentUsercina tu budak cina budak cina tu cina
  • !!!

    ntkebon:pukimak mak bapak ko hantar di sklah nak hina bomba!!!!!!!!!sial mak bapak ko lahirkan ko,klau ada kecemasan jgn panggil bomba sial sampah keturunan ko….klau nak marah org jgn babit yg lain sial ko…..

    Public CommentUserntkebon:pukimak mak bapak ko hantar di sklah nak hina bomba!!!!!!!!!sial mak bapak ko lahirkan ko,klau ada kecemasan jgn panggil bomba sial sampah keturunan ko....klau nak marah org jgn babit yg lain sial ko.....


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014