Saturday, April 12, 2014


Jackie Chan

VIDEO: 10 Kecederaan ‘Hebat’ Jackie Chan

    June 29, 2012




Siapa yang tidak kenal dengan pelakon lelaki Cina yang terlalu hebat melakukan aksi ‘stunt’ sendiri dalam setiap lakonan yang dibawanya.

Kalau kita menonton lakonan hasil Jackie Chan, pastinya kita sendiri rasa terpukau dan menjerit ketika menonton aksi ngerinya.

Terdapat satu video di laman You Tube yang memaparkan 10 jenis kecederaan yang dialami oleh pelakon lagak ngeri itu.

Jackie Chan sememangnya aktif melakukan aksi ‘stunt’ sejak di awal pembabitannya dalam dunia lakonan.

Yang hebatnya, sehingga kini Jackie Chan masih lagi boleh disifatkan sihat walaupun sudah banyak kecederaan atau kemalangan yang dialami.

Cuma, sekarang ini, dia sudah tidak boleh melakukan aksi ‘stunt’ yang melampau memandangkan umurnya sudah pun melewati usia 50-an.

Jadi, kalau dilihat dalam filem terbarunya, Jackie Chan terpaksa menggunakan ‘trick camera’ supaya setiap aksi yang dilakukannya nampak ‘real’.

Oleh: NAIMAH SHAARI

VIDEO: 10 Kecederaan ‘Hebat’ Jackie Chanhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/06/Jackie-Chan.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/06/Jackie-Chan-150x150.jpg MyNewsHub
Siapa yang tidak kenal dengan pelakon lelaki Cina yang terlalu hebat melakukan aksi ‘stunt’ sendiri dalam setiap lakonan yang dibawanya. Kalau kita menonton lakonan hasil Jackie Chan, pastinya kita sendiri rasa terpukau dan menjerit ketika menonton aksi ngerinya. Terdapat satu video di laman You Tube yang memaparkan 10 jenis kecederaan yang...
<p style="text-align: justify;">Siapa yang tidak kenal dengan pelakon lelaki Cina yang terlalu hebat melakukan aksi ‘stunt’ sendiri dalam setiap lakonan yang dibawanya. Kalau kita menonton lakonan hasil Jackie Chan, pastinya kita sendiri rasa terpukau dan menjerit ketika menonton aksi ngerinya. Terdapat satu video di laman You Tube yang memaparkan 10 jenis kecederaan yang dialami oleh pelakon lagak ngeri itu. Jackie Chan sememangnya aktif melakukan aksi ‘stunt’ sejak di awal pembabitannya dalam dunia lakonan. Yang hebatnya, sehingga kini Jackie Chan masih lagi boleh disifatkan sihat walaupun sudah banyak kecederaan atau kemalangan yang dialami. Cuma, sekarang ini, dia sudah tidak boleh melakukan aksi ‘stunt’ yang melampau memandangkan umurnya sudah pun melewati usia 50-an. Jadi, kalau dilihat dalam filem terbarunya, Jackie Chan terpaksa menggunakan ‘trick camera’ supaya setiap aksi yang dilakukannya nampak ‘real’. <object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HA1ZwbXHGyA?version=3&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HA1ZwbXHGyA?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Oleh: <strong>NAIMAH SHAARI</strong> </p>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • ain sakimon

    seramnya tgok aksi2 dia….

    Public CommentUserseramnya tgok aksi2 dia....
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001485382706 El Tiger

    syok tengok jackie chan berlakon..tak boring…

    Public CommentUsersyok tengok jackie chan berlakon..tak boring...
  • http://twitter.com/shahrulfikhri Shahrul fikhri

    stylo la…

    Public CommentUserstylo la...
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000747635042 Cassa Nova

    ksian jackie sbb nak memuaskan pnonton smpai mcm tu : D

    Public CommentUserksian jackie sbb nak memuaskan pnonton smpai mcm tu : D
  • FiQ

    Legend Never Dies

    Public CommentUserLegend Never Dies
  • FZ

    takde pun dari filem hollywood dia. semua filem cina dia sahaja. aspek keselamatan cina kurang gila laaa

    Public CommentUsertakde pun dari filem hollywood dia. semua filem cina dia sahaja. aspek keselamatan cina kurang gila laaa
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1024111850 Azlan Noor

    sbb tu dia digelar LAGEND…kalo x da semua ni x da dye smpai ke holleywood… Jackie TERBAIK

    Public CommentUsersbb tu dia digelar LAGEND...kalo x da semua ni x da dye smpai ke holleywood... Jackie TERBAIK
  • hoh

    legend

    Public CommentUserlegend


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014