MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Sunday, April 20, 2014


Pakai Bikini: Mislina Tak Kisah Dikritik

Pakai Bikini: Mislina Tak Kisah Dikritik

    June 22, 2012




MH Online terkejut melihat beberapa keping gambar yang dimuatnaik oleh rakan Facebook pelakon kontroversi, Mislina di akaun miliknya.

Gambar-gambar tersebut memaparkan Mislina dalam keadaan separuh bogel dengan hanya mengenakan bikini sahaja di salah sebuah pulau.

MH yang menghubungi Mislina punya penjelasan tersendiri berhubung gambar berkenaan.

“Saya tak kisah apa orang nak cakap pasal saya lagi. Sebab sebelum ini saya sudah banyak menerima kritikan dan cemuhan sehingga dikatakan murtad, tidak beragama dan banyak lagi.

“Jadi untuk apa saya komen lebih-lebih fasal gambar ini kerana orang sudah terlebih dahulu menilainya. Walaupun saya bercerita yang baik, perkara buruk juga yang diperkatakan tentang diri saya.

“Saya sudah malas nak memikir dan melayan semua itu sejak peristiwa di perhimpunan Bersih hari itu. Saya sudah tak kuasa masuk campur dalam dunia hiburan,” jelasnya dalam nada tegas.

Ditanya reaksi tentang penyebaran gambar-gambar tersebut oleh rakan Facebook nya, jawab Mislina;

“Untuk apa saya marah kerana kawan-kawan saya juga berada ditempat yang sama dan mereka tahu keadaan saya. Saya dah cukup kebal untuk semua itu.” (Media Hiburan)

Pakai Bikini: Mislina Tak Kisah Dikritikhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/06/mislina-bikini.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/06/mislina-bikini-150x150.jpg MyNewsHub
MH Online terkejut melihat beberapa keping gambar yang dimuatnaik oleh rakan Facebook pelakon kontroversi, Mislina di akaun miliknya. Gambar-gambar tersebut memaparkan Mislina dalam keadaan separuh bogel dengan hanya mengenakan bikini sahaja di salah sebuah pulau. MH yang menghubungi Mislina punya penjelasan tersendiri berhubung gambar berkenaan. 'Saya tak kisah apa orang nak cakap...
MH Online terkejut melihat beberapa keping gambar yang dimuatnaik oleh rakan Facebook pelakon kontroversi, Mislina di akaun miliknya. Gambar-gambar tersebut memaparkan Mislina dalam keadaan separuh bogel dengan hanya mengenakan bikini sahaja di salah sebuah pulau. MH yang menghubungi Mislina punya penjelasan tersendiri berhubung gambar berkenaan. <strong>"Saya tak kisah apa orang nak cakap pasal saya lagi. Sebab sebelum ini saya sudah banyak menerima kritikan dan cemuhan sehingga dikatakan murtad, tidak beragama dan banyak lagi.</strong> <strong>"Jadi untuk apa saya komen lebih-lebih fasal gambar ini kerana orang sudah terlebih dahulu menilainya. Walaupun saya bercerita yang baik, perkara buruk juga yang diperkatakan tentang diri saya.</strong> <strong>"Saya sudah malas nak memikir dan melayan semua itu sejak peristiwa di perhimpunan Bersih hari itu. Saya sudah tak kuasa masuk campur dalam dunia hiburan," jelasnya dalam nada tegas.</strong> Ditanya reaksi tentang penyebaran gambar-gambar tersebut oleh rakan Facebook nya, jawab Mislina; "Untuk apa saya marah kerana kawan-kawan saya juga berada ditempat yang sama dan mereka tahu keadaan saya. Saya dah cukup kebal untuk semua itu."<strong> (Media Hiburan)</strong>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • Kaki Kutuk 360 Darjah

    Neraka menanti mu bebeh..happy vacation in hell bebeh!!

    Public CommentUserNeraka menanti mu bebeh..happy vacation in hell bebeh!!
  • hamba allah

    semoga Allah swt beri taufik hidayahnya pd mu akk mislina , jln taubat masih terbuka .aminn….

    Public CommentUsersemoga Allah swt beri taufik hidayahnya pd mu akk mislina , jln taubat masih terbuka .aminn....
  • eh!

    ohhhh…..ok.

    Public CommentUserohhhh.....ok.
  • ..aku manusia biasa..

    ..erkk….ingatkan negro mana tadi..rupenya artis malaysia..iskk..

    Public CommentUser..erkk....ingatkan negro mana tadi..rupenya artis malaysia..iskk..
  • Ahhhaaaiii

    huk aloh!!
    semoga Allah beri hidayah pada beliau ni… ~amiin~

    Public CommentUserhuk aloh!! semoga Allah beri hidayah pada beliau ni... ~amiin~
  • AMIR

    fIKIR DULU SEBELUM CAKAP.. JANGAN BUAT KALAU TAK ORANG MENGATA

    Public CommentUserfIKIR DULU SEBELUM CAKAP.. JANGAN BUAT KALAU TAK ORANG MENGATA
  • Sylfeeza Zainol

    Kenyataan tuk manusia yg akalnya pendek,,,,,smoga tuhan panjangkn akalnya slps nie…

    Public CommentUserKenyataan tuk manusia yg akalnya pendek,,,,,smoga tuhan panjangkn akalnya slps nie...
  • opah_brutal

    geli aku negok pompuan ni….geli…geli….bior tak elok ghupe asalkan elok penampilan budi perketi….

    ni semua dah buruk bebeno aku tgk….tuihhh…hakkkkkk…tuihhhhh……

    Public CommentUsergeli aku negok pompuan ni....geli...geli....bior tak elok ghupe asalkan elok penampilan budi perketi.... ni semua dah buruk bebeno aku tgk....tuihhh...hakkkkkk...tuihhhhh......
  • aku juga hamba seperti kau

    marahkan orang jangan hukum Allah pulak kita langgar. nak tengok sangat ke Allah tunjuk marah n murka dia betul2 kat depan mata sendiri nanti? jgn x sanggup nk hadapi je.

    Public CommentUsermarahkan orang jangan hukum Allah pulak kita langgar. nak tengok sangat ke Allah tunjuk marah n murka dia betul2 kat depan mata sendiri nanti? jgn x sanggup nk hadapi je.
  • tiong

    Jangan menjatuhkan hukum macam tu. Hanya Allah sahaja yang layak menjatuhkan hukuman pada hambanya.

    Public CommentUserJangan menjatuhkan hukum macam tu. Hanya Allah sahaja yang layak menjatuhkan hukuman pada hambanya.
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001485382706 El Tiger

    dia cakap macam bukan orang islam.

    tah ape ape je…

    Public CommentUserdia cakap macam bukan orang islam. tah ape ape je...
  • hamba Allah

    da cukup kebal ke dgn api neraka?

    Public CommentUserda cukup kebal ke dgn api neraka?
  • Kaki Kutuk 360 Darjah

    peringatan dol,kalau tak sebut benda2 ni dalam nada provokasi,tak ada saper nak “kecut perut”..

    zaman skema dalam menegur orang dah berlalu!

    Public CommentUserperingatan dol,kalau tak sebut benda2 ni dalam nada provokasi,tak ada saper nak "kecut perut".. zaman skema dalam menegur orang dah berlalu!
  • degawan

    lagi hina dari anjing la ko betina…

    Public CommentUserlagi hina dari anjing la ko betina...
  • d4w005

    selulit pn nk tayang

    Public CommentUserselulit pn nk tayang
  • Fizzi kun

    kebalnyer…kita tgk nnti kebal xkebal depan Allah nnti…

    Public CommentUserkebalnyer...kita tgk nnti kebal xkebal depan Allah nnti...
  • Saudara SeIslam mu

    Kenyataan org yg sudah hilang pedoman dalam erti lain SESAT…semoga Allah SWT memberi Hidayah kpd nya dan membuka pintu hati nya untuk bertaubat dan kembali ke jalan yg benar…Subhanallah!

    Public CommentUserKenyataan org yg sudah hilang pedoman dalam erti lain SESAT...semoga Allah SWT memberi Hidayah kpd nya dan membuka pintu hati nya untuk bertaubat dan kembali ke jalan yg benar...Subhanallah!
  • alahai

    ini idola penyokong Bersih dan pembantah PTPTN….Hebat

    Public CommentUserini idola penyokong Bersih dan pembantah PTPTN....Hebat
  • http://www.facebook.com/OfficialMohdRizuan Mohd Rizuan

    iya… wlu pun kita ‘kurang’ ilmu ttpi alangkah baiknya kita mengelak drpd mlkukn bnda yg tdk spatutnya dn sntiasa mmbawa dr ke jln yg bnr… [nsht tuk aq n smua]…[

    Public CommentUseriya... wlu pun kita 'kurang' ilmu ttpi alangkah baiknya kita mengelak drpd mlkukn bnda yg tdk spatutnya dn sntiasa mmbawa dr ke jln yg bnr... [nsht tuk aq n smua]...[
  • wea

    masya ALLAH …..

    Public CommentUsermasya ALLAH .....
  • Misline

    hodohnya..

    Public CommentUserhodohnya..
  • http://www.facebook.com/cayataro Nur Cahaya

    kesian..dah xreti nk bezakan baik burukk

    Public CommentUserkesian..dah xreti nk bezakan baik burukk
  • PeningLalat

    bluwekkk…*muntah hijau

    Public CommentUserbluwekkk...*muntah hijau
  • Sen

    Die ni mcm ada masalah mental….

    Public CommentUserDie ni mcm ada masalah mental....
  • http://www.facebook.com/zainal.seyh Zainal Seyh

    Sungguh kesian orang yang sebeginikan, sebab ia dilahirkan sebagai melayu Islam, apapun kita doakan moga Allah memberikan ia Taufik & Hidayah agar ia cepat2 sedar dari lamunannya tuhh***

    Public CommentUserSungguh kesian orang yang sebeginikan, sebab ia dilahirkan sebagai melayu Islam, apapun kita doakan moga Allah memberikan ia Taufik & Hidayah agar ia cepat2 sedar dari lamunannya tuhh***
  • Red1Echizen

    kepala dah macam kepala sami tapikong siam…

    Public CommentUserkepala dah macam kepala sami tapikong siam...
  • butterfly

    dah buat perkara buruk memang la org ckp buruk,,, ade pulak buat buruk org puji,,,,, semoga Allah buka pintu hati.. amin,,

    Public CommentUserdah buat perkara buruk memang la org ckp buruk,,, ade pulak buat buruk org puji,,,,, semoga Allah buka pintu hati.. amin,,
  • hamba Allah

    semoga sempat kembali ke pangkal jalan sebelum ajal dijemput pulang kepada PENCIPTA, ALLAH s.w.t.

    Public CommentUsersemoga sempat kembali ke pangkal jalan sebelum ajal dijemput pulang kepada PENCIPTA, ALLAH s.w.t.
  • haaa

    sudah cukup kebal….dengan Allah nti kau kebal ka?..

    Public CommentUsersudah cukup kebal....dengan Allah nti kau kebal ka?..
  • aex

    aduyai…..sape mislina ni ye….

    Public CommentUseraduyai.....sape mislina ni ye....
  • mama indah

    malang nya tak ada sapa pung bernafsu tunggu si mislina ni hudoh hudoh tu..kalu neelofa ker maria farida ke atau fazura ker lain ler cerita..kesian si mislina dunia sesat akhirat entah lah lagi..mogamoga penyelsalan di hari depan si hudoh ni…

    Public CommentUsermalang nya tak ada sapa pung bernafsu tunggu si mislina ni hudoh hudoh tu..kalu neelofa ker maria farida ke atau fazura ker lain ler cerita..kesian si mislina dunia sesat akhirat entah lah lagi..mogamoga penyelsalan di hari depan si hudoh ni...
  • mizot

    semoga di beri hidayah dan petunjuk dari Allah…

    Public CommentUsersemoga di beri hidayah dan petunjuk dari Allah...
  • qil

    ape ke masalah pompuan ni??teruk siottt lu pakai mcm tuu…lu ingt mat saleh ke?lau mat sedap ckit nk menonton nyee??bangang!!!

    Public CommentUserape ke masalah pompuan ni??teruk siottt lu pakai mcm tuu...lu ingt mat saleh ke?lau mat sedap ckit nk menonton nyee??bangang!!!
  • afafisnis

    ingatkan org negro mane rupanya mislina.itam seh

    Public CommentUseringatkan org negro mane rupanya mislina.itam seh
  • acol

    IDOLA PENYOKONG BERSIH 3.0 NIE. SO TOLONG JANGAN KUTUK YER

    Public CommentUserIDOLA PENYOKONG BERSIH 3.0 NIE. SO TOLONG JANGAN KUTUK YER
  • kaget

    kawan hang kebon dia ni

    Public CommentUserkawan hang kebon dia ni
  • hamba Allah

    woi…dh tua woi..taubat la..rumah kata pegi..kubur kata mari…

    Public CommentUserwoi...dh tua woi..taubat la..rumah kata pegi..kubur kata mari...
  • si pelik,,,

    payahnya lau da tua2 pon xsdar diri lg,,,,hrmmmm

    Public CommentUserpayahnya lau da tua2 pon xsdar diri lg,,,,hrmmmm
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=725568767 Fairux Aqma

    hell yeah!!

    Public CommentUserhell yeah!!
  • ja

    harap kau kebal la lam api neraka sok2..

    Public CommentUserharap kau kebal la lam api neraka sok2..
  • teropong

    Kesiannya.Jadi apa kata,kalau udah semua perintah Allah kita permainkan,teguran bijak pandaipun kita buat selamba,bermakna kita tidak mengakui adanya pencipta kita yg perlu kita taati akan perintah2nya melalui Al -Quran dan Hadis.Sebagai kesimpulan,carilah,buatlah,rekalah dunia sendiri utk kepuasan sendiri.Cuma,hantar baliklah apa yg telah dipinjamkan Allah taala kepada kita selama hari ini.

    Public CommentUserKesiannya.Jadi apa kata,kalau udah semua perintah Allah kita permainkan,teguran bijak pandaipun kita buat selamba,bermakna kita tidak mengakui adanya pencipta kita yg perlu kita taati akan perintah2nya melalui Al -Quran dan Hadis.Sebagai kesimpulan,carilah,buatlah,rekalah dunia sendiri utk kepuasan sendiri.Cuma,hantar baliklah apa yg telah dipinjamkan Allah taala kepada kita selama hari ini.
  • siputbaby83

    marilah kita sama2 doakan agar dia diberi hidayah untuk jadi muslimah…

    Public CommentUsermarilah kita sama2 doakan agar dia diberi hidayah untuk jadi muslimah...
  • Muhammad Hafiz

    perempuan islam yg memalukan agama……naik meluat tgk si tua kerepot xsedar diri nie….moga allah azab perempuan cmni..

    Public CommentUserperempuan islam yg memalukan agama......naik meluat tgk si tua kerepot xsedar diri nie....moga allah azab perempuan cmni..
  • butter_bitter_better

    kalau tgk facebook dia..adoi, mmg gaya cam dh murtad jer, melebih2kan agama org lin dr agama sendiri n dia juga membela anjing,.. x tawlah apa nk cakap, dia igt dia ni hippies.. bengong, sesat2,

    Public CommentUserkalau tgk facebook dia..adoi, mmg gaya cam dh murtad jer, melebih2kan agama org lin dr agama sendiri n dia juga membela anjing,.. x tawlah apa nk cakap, dia igt dia ni hippies.. bengong, sesat2,
  • http://www.facebook.com/gaara.shazzy Shazzy GaaRa

    agak2 kebal x kalo kene api neraka uh?

    Public CommentUseragak2 kebal x kalo kene api neraka uh?
  • cek nab

    hahaha..betol3….aku pun tertanya2…sape plak MISLINA neh?x kenal lgsg….

    Public CommentUserhahaha..betol3....aku pun tertanya2...sape plak MISLINA neh?x kenal lgsg....


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014