MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Wednesday, April 16, 2014


Jimmy Shanley Dakwa Tidak Tahu Foto Wanita Yang Digossipkan Dengannya

Siapa Wanita Itu? Jimmy Shanley Kata TAK TAHU

    June 6, 2012




KUALA LUMPUR – Pengacara, Jimmy Shanely akui tidak tahu menahu mengenai foto seorang wanita yang didakwa kekasihnya sedang mendukung anaknya yang telah tersebar di sebuah blog hiburan semalam.

Malah Jimmy Shanley berkata adalah sangat tidak berasas jika blog hiburan tersebut mendakwa bahawa wanita dalam foto tersebut merupakan kekasihnya kerana dia sendiri sudah lama tidak bersama anaknya sejak April lalu.

“Jika tidak ada yang bertanya kepada saya, sebenarnya saya pun tidak tahu mengenai perkara ini.

“Tetapi jika betul blog itu mendakwa sayalah selebriti yang dimaksudkan, sudah tentu tidak berasas sekali kerana saya sudah lebih sebulan tidak berjumpa dengan anak.

“Mungkin juga wanita itu kawan kepada isteri saya,” jelasnya selepas dihubungi oleh portal murai.com.my

Menurut blog tersebut, selebriti yang dimaksudkan sedang menjalinkan hubungan cinta dengan wanita yang bersama anaknya yang dipaparkan dalam foto tersebut

Jimmy Shanley memberitahu, puteri sulungnya yang bernama Zharah Shanley, 1, kini bersama ibunya, Nursuhaila Eliani Suhaimy.

Kali terakhir Jimmy berpeluang berjumpa dengan anaknya adalah ketika menjalani penggambaran bersama dalam rancangan Siapa Di Rumah pada penghujung April lalu.

Tidak mahu mengulas lanjut mengenai foto yang tersebar itu, Jimmy berkata dia kini lebih sibuk menghadiri kelas sebagai pelajar jurusan Perniagaan di Universiti Teknologi Mara (UiTM), Shah Alam.

“Saya kini pelajar sepenuh masa UiTM , jadi masa banyak dihabiskan untuk menghadiri kuliah pada hampir setiap hari dalam seminggu,” katanya.

Walaupun bergelar suami yang hanya pada status sahaja, Jimmy berkata dia tidak tertekan dan tidak pernah rasa terbatas dengan kehidupannya , malah menjalaninya seperti sebelum ini.

“Kes saya dan isteri masih dalam perbicaraan dan kami masing-masing sedang menunggu apa keputusan mahkamah.

“Sungguh pun begitu, saya masih menjalani kehidupan seperti biasa. Saya akui punya ramai kawan tidak kira lelaki atau wanita.

“Cuma ianya masih sama seperti kehidupan saya dahulu kerana saya dari dahulu memang lebih suka duduk di rumah.

“Jadi ianya sedikit pun tidak menjadi masalah untuk saya,” tambahnya lagi.

Jimmy dan isteri bakal ke mahkamah untuk mendengar keputusan mahkamah mengenai hak penjagaan anaknya. (Murai.com.my)

Siapa Wanita Itu? Jimmy Shanley Kata TAK TAHUhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/06/652012_jimmytgkanak-a.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/06/652012_jimmytgkanak-a.jpg MyNewsHub
KUALA LUMPUR - Pengacara, Jimmy Shanely akui tidak tahu menahu mengenai foto seorang wanita yang didakwa kekasihnya sedang mendukung anaknya yang telah tersebar di sebuah blog hiburan semalam. Malah Jimmy Shanley berkata adalah sangat tidak berasas jika blog hiburan tersebut mendakwa bahawa wanita dalam foto tersebut merupakan kekasihnya kerana dia...
KUALA LUMPUR - Pengacara, Jimmy Shanely akui tidak tahu menahu mengenai foto seorang wanita yang didakwa kekasihnya sedang mendukung anaknya yang telah tersebar di sebuah blog hiburan semalam. Malah Jimmy Shanley berkata adalah sangat tidak berasas jika blog hiburan tersebut mendakwa bahawa wanita dalam foto tersebut merupakan kekasihnya kerana dia sendiri sudah lama tidak bersama anaknya sejak April lalu. <strong>"Jika tidak ada yang bertanya kepada saya, sebenarnya saya pun tidak tahu mengenai perkara ini.</strong> <strong>"Tetapi jika betul blog itu mendakwa sayalah selebriti yang dimaksudkan, sudah tentu tidak berasas sekali kerana saya sudah lebih sebulan tidak berjumpa dengan anak.</strong> <strong>"Mungkin juga wanita itu kawan kepada isteri saya," jelasnya selepas dihubungi oleh portal murai.com.my</strong> Menurut blog tersebut, selebriti yang dimaksudkan sedang menjalinkan hubungan cinta dengan wanita yang bersama anaknya yang dipaparkan dalam foto tersebut Jimmy Shanley memberitahu, puteri sulungnya yang bernama Zharah Shanley, 1, kini bersama ibunya, Nursuhaila Eliani Suhaimy. Kali terakhir Jimmy berpeluang berjumpa dengan anaknya adalah ketika menjalani penggambaran bersama dalam rancangan Siapa Di Rumah pada penghujung April lalu. Tidak mahu mengulas lanjut mengenai foto yang tersebar itu, Jimmy berkata dia kini lebih sibuk menghadiri kelas sebagai pelajar jurusan Perniagaan di Universiti Teknologi Mara (UiTM), Shah Alam. "Saya kini pelajar sepenuh masa UiTM , jadi masa banyak dihabiskan untuk menghadiri kuliah pada hampir setiap hari dalam seminggu," katanya. Walaupun bergelar suami yang hanya pada status sahaja, Jimmy berkata dia tidak tertekan dan tidak pernah rasa terbatas dengan kehidupannya , malah menjalaninya seperti sebelum ini. "Kes saya dan isteri masih dalam perbicaraan dan kami masing-masing sedang menunggu apa keputusan mahkamah. "Sungguh pun begitu, saya masih menjalani kehidupan seperti biasa. Saya akui punya ramai kawan tidak kira lelaki atau wanita. "Cuma ianya masih sama seperti kehidupan saya dahulu kerana saya dari dahulu memang lebih suka duduk di rumah. "Jadi ianya sedikit pun tidak menjadi masalah untuk saya," tambahnya lagi. Jimmy dan isteri bakal ke mahkamah untuk mendengar keputusan mahkamah mengenai hak penjagaan anaknya. <strong>(Murai.com.my)</strong>

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • http://twitter.com/Arbain2012 Arbain2012

    Dia pun tak tahu tak apa lah jangan paksa dia.

    Public CommentUserDia pun tak tahu tak apa lah jangan paksa dia.
  • http://www.facebook.com/xierra Kiyoko Ryuunosuke

    mcm2 hal …..

    Public CommentUsermcm2 hal .....
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003143838952 Fatin Asilah

    fitnah kalau dye pon x taw

    Public CommentUserfitnah kalau dye pon x taw
  • Ja_ema87

    comey gile ank jimmy..

    Public CommentUsercomey gile ank jimmy..
  • http://www.facebook.com/people/Asni-Misri/100000276548042 Asni Misri

    sape lah pulak pempuan tuh

    Public CommentUsersape lah pulak pempuan tuh
  • Ahmad Amerul

    Ramai lg gadis2 remaja yg gilakan kau Jimmy, saham kau tinggi, apa lg???  Betina yg tak senonoh tu buang jer !!!! Ppuan tk ada akhlak mcmtu tk guna disimpan … putuiiihh jer ‘betina’ tu Jimmy.  Alaaa anak2 ni jika ada rezeki, blh dpt lg kuikuikui.

    Public CommentUserRamai lg gadis2 remaja yg gilakan kau Jimmy, saham kau tinggi, apa lg???  Betina yg tak senonoh tu buang jer !!!! Ppuan tk ada akhlak mcmtu tk guna disimpan ... putuiiihh jer 'betina' tu Jimmy.  Alaaa anak2 ni jika ada rezeki, blh dpt lg kuikuikui.
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1240879261 Mohd Nur ARiff

    jimmy tinggal kan aje laa . . klo ko dah tak boleh nk bentuk isteri ko . . 
    cari lain yg baik

    Public CommentUserjimmy tinggal kan aje laa . . klo ko dah tak boleh nk bentuk isteri ko . .  cari lain yg baik
  • http://www.facebook.com/people/Mohamad-Izuan-Razali/100001123596015 Mohamad Izuan Razali

    comel ank dy…

    Public CommentUsercomel ank dy...
  • Red1Echizen

    comel~

    Public CommentUsercomel~
  • ana

    kekasih jimmy ke kekasih isteri dia wanita tu????

    Public CommentUserkekasih jimmy ke kekasih isteri dia wanita tu????
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1332859632 Fatin Hazdzirah

    Bagus juga dia g sambung belajar. Boleh sibukkan diri dengan urusan berfaedah dari layan gossip bangang media2 cikai ni.

    Public CommentUserBagus juga dia g sambung belajar. Boleh sibukkan diri dengan urusan berfaedah dari layan gossip bangang media2 cikai ni.
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1402560171 Ef Garfield

    harap2 ader kebahagiaan dihujung

    Public CommentUserharap2 ader kebahagiaan dihujung
  • lalanana

    slalu nmpk jimmy pg2 kat fac…

    Public CommentUserslalu nmpk jimmy pg2 kat fac...
  • Doublemint

    fakta ke auta?

    Public CommentUserfakta ke auta?
  • Che’ Fariz

    All the best Jimmy, harap2 ada sinar di hujung kegelapan

    Public CommentUserAll the best Jimmy, harap2 ada sinar di hujung kegelapan
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001485382706 El Tiger

    bersabar je la… dugaan..

    Public CommentUserbersabar je la... dugaan..


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014