Sunday, April 13, 2014


Felda

Felda Buka Tawaran Kontrak Kerja

    June 4, 2012
KUALA LUMPUR – Felda mempelawa kontraktor dan vendor berpengalaman serta berkelayakan untuk mendaftar dengan Felda bagi menyertai tawaran kontrak kerja, bekalan dan perkhidmatan di agensi tersebut.

Felda melalui satu kenyataan memberitahu, bidang-bidang kerja yang dikehendaki adalah pertanian, kejuruteraan, bekalan dan perkhidmatan.

“Kontraktor dan vendor yang tidak berdaftar dengan Felda tidak layak menyertai sebarang pelawaan tender atau sebut harga yang dikeluarkan oleh Felda,” kata kenyataan itu hari ini.

Menurut kenyataan itu, kntraktor dan vendor yang telah mendaftar sebelum ini juga diminta mendaftar semula secara dalam talian.

Jelas kenyataan itu, pendaftaran boleh dibuat secara dalam talian (online) melalui laman web:http://eikof.felda.net.my.

Felda Buka Tawaran Kontrak Kerjahttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/06/Felda-Buka-Tawaran-Kontrak-Kerja.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/06/Felda-Buka-Tawaran-Kontrak-Kerja.jpg MyNewsHub
KUALA LUMPUR - Felda mempelawa kontraktor dan vendor berpengalaman serta berkelayakan untuk mendaftar dengan Felda bagi menyertai tawaran kontrak kerja, bekalan dan perkhidmatan di agensi tersebut. Felda melalui satu kenyataan memberitahu, bidang-bidang kerja yang dikehendaki adalah pertanian, kejuruteraan, bekalan dan perkhidmatan. 'Kontraktor dan vendor yang tidak berdaftar dengan Felda tidak layak...
KUALA LUMPUR - Felda mempelawa kontraktor dan vendor berpengalaman serta berkelayakan untuk mendaftar dengan Felda bagi menyertai tawaran kontrak kerja, bekalan dan perkhidmatan di agensi tersebut. Felda melalui satu kenyataan memberitahu, bidang-bidang kerja yang dikehendaki adalah pertanian, kejuruteraan, bekalan dan perkhidmatan. "Kontraktor dan vendor yang tidak berdaftar dengan Felda tidak layak menyertai sebarang pelawaan tender atau sebut harga yang dikeluarkan oleh Felda," kata kenyataan itu hari ini. Menurut kenyataan itu, kntraktor dan vendor yang telah mendaftar sebelum ini juga diminta mendaftar semula secara dalam talian. Jelas kenyataan itu, pendaftaran boleh dibuat secara dalam talian (online) melalui laman web:http://eikof.felda.net.my.

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014