Monday, April 14, 2014


Seludup Emas Dalam Dubur

Seludup Emas Dalam Dubur Ke Jepun

    January 18, 2012
SEOUL – Pegawai kastam Korea Selatan berkata, mereka menahan lapan lelaki berikutan sindiket menyeludup emas keluar dari negara dengan menyembunyikannya dalam dubur.

Perkhidmatan Kastam Korea berkata, sekumpulan lelaki itu didakwa memindahkan jongkong emas bernilai AS$260,000 (RM847,473) kepada manik kecil dan menyembunyikannya dalam rektum untuk ke Jepun dua kali pada 2010 bagi mengelakkan cukai import.

Korea Selatan berkata, pegawai kastam Jepun menahan lelaki berkenaan dalam cubaan kedua dan dihantar pulang selepas dikenakan denda.

Seorang suspek didakwa menguruskan kegiatan sama menyeludup jongkong emas menggunakan taktik sama dari Mangolia ke Hong Kong, lapor akhbar Japan Today. – Agensi.

Seludup Emas Dalam Dubur Ke Jepunhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/01/Seludup-Emas-Dalam-Dubur.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2012/01/Seludup-Emas-Dalam-Dubur-150x150.jpg MyNewsHub
SEOUL - Pegawai kastam Korea Selatan berkata, mereka menahan lapan lelaki berikutan sindiket menyeludup emas keluar dari negara dengan menyembunyikannya dalam dubur. Perkhidmatan Kastam Korea berkata, sekumpulan lelaki itu didakwa memindahkan jongkong emas bernilai AS$260,000 (RM847,473) kepada manik kecil dan menyembunyikannya dalam rektum untuk ke Jepun dua kali pada 2010...
<p style="text-align: justify;">SEOUL - Pegawai kastam Korea Selatan berkata, mereka menahan lapan lelaki berikutan sindiket menyeludup emas keluar dari negara dengan menyembunyikannya dalam dubur.</p> Perkhidmatan Kastam Korea berkata, sekumpulan lelaki itu didakwa memindahkan jongkong emas bernilai AS$260,000 (RM847,473) kepada manik kecil dan menyembunyikannya dalam rektum untuk ke Jepun dua kali pada 2010 bagi mengelakkan cukai import. Korea Selatan berkata, pegawai kastam Jepun menahan lelaki berkenaan dalam cubaan kedua dan dihantar pulang selepas dikenakan denda. Seorang suspek didakwa menguruskan kegiatan sama menyeludup jongkong emas menggunakan taktik sama dari Mangolia ke Hong Kong, lapor akhbar Japan Today. – Agensi.

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014