Monday, April 14, 2014


Indon Sengal - Mak Kahwin Anak Kandung Sendiri

Indon Sengal – Mak Kahwin Anak Kandung Sendiri!

    December 3, 2011
KUALA LUMPUR – Tidak tahu hendak mula di mana tapi penulis sendiri ada rasa hendak muntah sepanjang menonton dan mendengar klip orang gila di Indonesia yang mana seorang ibu sanggup kahwin dengan anak lelakinya sendiri.

Pengakuan itu dirakamkan dalam program d’show di negara itu.

Sudah la ibu dan anak itu gila, di kalangan penonton ada yang bertudung dan bersorak-sorak seolah-olah apa yang mereka saksikan itu macam tidak ada apa-apa serta satu bentuk hiburan.

Benda gila itu boleh pula dibincangkan seperti satu benda ilmiah.

Memang sah sengal. Perempuan tua gila itu siap ada sebut Alhamdulillah lagi (minit 2.01). Mereka juga berkata bersama ketika anak-anak lain sudah tidur.

Yang paling tidak masuk akal bila perempuan tua gila itu berkata;  “yang penting saya nggak berzina sama org, sama anak sendiri”.

Penulis melihat perempuan tua itu sebagai mengambil kesempatan pada anaknya sendiri. Anaknya berkata dia menolak hubungan itu tetapi dipaksa ibunya.

Apa pun, jijiknya perangai kedua-dua Indon ni.  Penulis harap benda seperti ini jangan sama sekali dijadikan ikutan. Tolonglah.

Dan…patut direjam sahaja dua beranak gila ini bukan!

Oleh: AK-47

 

 

Indon Sengal – Mak Kahwin Anak Kandung Sendiri!http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/12/anak-ibu-gila.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/12/anak-ibu-gila.jpg MyNewsHub
KUALA LUMPUR - Tidak tahu hendak mula di mana tapi penulis sendiri ada rasa hendak muntah sepanjang menonton dan mendengar klip orang gila di Indonesia yang mana seorang ibu sanggup kahwin dengan anak lelakinya sendiri. Pengakuan itu dirakamkan dalam program d'show di negara itu. Sudah la ibu dan anak itu gila,...
KUALA LUMPUR - Tidak tahu hendak mula di mana tapi penulis sendiri ada rasa hendak muntah sepanjang menonton dan mendengar klip orang gila di Indonesia yang mana seorang ibu sanggup kahwin dengan anak lelakinya sendiri. Pengakuan itu dirakamkan dalam program d'show di negara itu. <strong>Sudah la ibu dan anak itu gila, di kalangan penonton ada yang bertudung dan bersorak-sorak seolah-olah apa yang mereka saksikan itu macam tidak ada apa-apa serta satu bentuk hiburan.</strong> Benda gila itu boleh pula dibincangkan seperti satu benda ilmiah. <strong>Memang sah sengal. Perempuan tua gila itu siap ada sebut Alhamdulillah lagi (minit 2.01).</strong> Mereka juga berkata bersama ketika anak-anak lain sudah tidur. Yang paling tidak masuk akal bila perempuan tua gila itu berkata;  <strong>"yang penting saya nggak berzina sama org, sama anak sendiri".</strong> Penulis melihat perempuan tua itu sebagai mengambil kesempatan pada anaknya sendiri. Anaknya berkata dia menolak hubungan itu tetapi dipaksa ibunya. Apa pun, jijiknya perangai kedua-dua Indon ni.  Penulis harap benda seperti ini jangan sama sekali dijadikan ikutan. Tolonglah. Dan...patut direjam sahaja dua beranak gila ini bukan! <object width="420" height="315" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/ODXyCJ5mDvg?version=3&hl=en_US" /><param name="allowfullscreen" value="true" /><embed width="420" height="315" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/ODXyCJ5mDvg?version=3&hl=en_US" allowFullScreen="true" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" /></object> <strong>Oleh: AK-47</strong>    

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • kopi

    Allah manusia akhir zaman,pelik2 btl lahh..mengundang kemurkaan Allah je

    Public CommentUserAllah manusia akhir zaman,pelik2 btl lahh..mengundang kemurkaan Allah je


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014