MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Saturday, April 19, 2014


Gambar Apex, Dahlia Berlibur Cetus Kontroversi

Gambar Apex, Dahlia Berhibur Cetus Kontroversi

    October 31, 2011
KUALA LUMPUR – Memang heboh di blog-blog hiburan yang menyiarkan penjaga gawang gol pasukan bola sepak negeri Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat atau dikenali sebagai Apex, berhibur bersama Dahlia Teck dan beberapa rakan seksinya yang lain.

Gambar-gambar tersebut bukan sahaja disiarkan oleh Oh! Bulan, Rotikaya.com atau Media Malaya.com sahaja, malah turut disambut oleh beberapa blog politik terkenal seperti Empayar Pemuda dan Keris Pusaka berkenaan perkembangan terbaru Apex yang berasal dari Kelantan itu.

Media Malaya.com yang menerima gambar-gambar tersebut melalui emel diberitahu oleh pengirimnya bahawa Apex, Dahlia dan rakan-rakan mereka berhibur di sebuah restoran eksklusif, Werner’s, di Changkat Bukit Bintang baru-baru ini.

Laman web Oh! Bulan yang menyiarkan gambar-gambar dari Media Malaya.com itu turut mempersoalkan mengenai beberapa botol minuman keras yang terdapat di atas meja di dalam gambar tersebut.

“Tidak dapat dipastikan samada mereka adalah pemilik minuman keras diatas meja, namun dalam gambar menunjukkan beberapa botol minuman keras yang sudah dibuka,” kata laman web hiburan terkenal itu.

Bagaimanapun, Oh! Bulan meminta para peminat industri hiburan tanahair untuk berfikiran positif terhadap Apex dan Dahlia.

Rotikaya.com pula menyifatkan Khairul Fahmi sebagai lebih ‘Kuala Lumpur” sifatnya merujuk kepada gambar yang tersiar itu.

“Tetapi nampaknya penjaga gawang pasukan kebangsaan ini semakin hari semakin Kuala Lumpur sifat’nya.. Bagus,” kata pemilik laman web tersebut, tidak tahu sama ada kenyataan itu ikhlas atau menyindir.

Berikut adalah beberapa keping gambar yang dimaksudkan:

Oleh: ZAMZUKHAIRI NOORDIN

 

 

Gambar Apex, Dahlia Berhibur Cetus Kontroversihttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/10/Gambar-Apex-Dahlia-Berlibur-Cetus-Kontroversi.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/10/Gambar-Apex-Dahlia-Berlibur-Cetus-Kontroversi-150x150.jpg MyNewsHub
KUALA LUMPUR – Memang heboh di blog-blog hiburan yang menyiarkan penjaga gawang gol pasukan bola sepak negeri Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat atau dikenali sebagai Apex, berhibur bersama Dahlia Teck dan beberapa rakan seksinya yang lain. Gambar-gambar tersebut bukan sahaja disiarkan oleh Oh! Bulan, Rotikaya.com atau Media Malaya.com sahaja, malah...
<p style="text-align: justify;">KUALA LUMPUR – Memang heboh di blog-blog hiburan yang menyiarkan penjaga gawang gol pasukan bola sepak negeri Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat atau dikenali sebagai Apex, berhibur bersama Dahlia Teck dan beberapa rakan seksinya yang lain.</p> <p style="text-align: justify;">Gambar-gambar tersebut bukan sahaja disiarkan oleh Oh! Bulan, Rotikaya.com atau Media Malaya.com sahaja, malah turut disambut oleh beberapa blog politik terkenal seperti Empayar Pemuda dan Keris Pusaka berkenaan perkembangan terbaru Apex yang berasal dari Kelantan itu.</p> <p style="text-align: justify;">Media Malaya.com yang menerima gambar-gambar tersebut melalui emel diberitahu oleh pengirimnya bahawa Apex, Dahlia dan rakan-rakan mereka berhibur di sebuah restoran eksklusif, Werner’s, di Changkat Bukit Bintang baru-baru ini.</p> <p style="text-align: justify;">Laman web Oh! Bulan yang menyiarkan gambar-gambar dari Media Malaya.com itu turut mempersoalkan mengenai beberapa botol minuman keras yang terdapat di atas meja di dalam gambar tersebut.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>“Tidak dapat dipastikan samada mereka adalah pemilik minuman keras diatas meja, namun dalam gambar menunjukkan beberapa botol minuman keras yang sudah dibuka,” kata laman web hiburan terkenal itu.</strong></p> <p style="text-align: justify;">Bagaimanapun, Oh! Bulan meminta para peminat industri hiburan tanahair untuk berfikiran positif terhadap Apex dan Dahlia.</p> <p style="text-align: justify;">Rotikaya.com pula menyifatkan Khairul Fahmi sebagai lebih ‘Kuala Lumpur” sifatnya merujuk kepada gambar yang tersiar itu.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>“Tetapi nampaknya penjaga gawang pasukan kebangsaan ini semakin hari semakin Kuala Lumpur sifat’nya.. Bagus,” kata pemilik laman web tersebut, tidak tahu sama ada kenyataan itu ikhlas atau menyindir.</strong></p> <p style="text-align: justify;">Berikut adalah beberapa keping gambar yang dimaksudkan:</p> <p style="text-align: justify;"><a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/10/Gambar-Apex-Dahlia-Berlibur-Cetus-Kontroversi1.jpg"><img class="size-full wp-image-38991 alignleft" title="Gambar Apex, Dahlia Berlibur Cetus Kontroversi" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/10/Gambar-Apex-Dahlia-Berlibur-Cetus-Kontroversi1.jpg" alt="" width="244" height="183" /></a></p> <p style="text-align: justify;"><a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/10/Gambar-Apex-Dahlia-Berlibur-Cetus-Kontroversi-2.jpg"><img class="size-full wp-image-38992 alignleft" title="Gambar Apex, Dahlia Berlibur Cetus Kontroversi 2" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/10/Gambar-Apex-Dahlia-Berlibur-Cetus-Kontroversi-2.jpg" alt="" width="244" height="183" /></a></p> <p style="text-align: justify;">Oleh: <strong>ZAMZUKHAIRI NOORDIN</strong></p>    

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014