MYNEWSHUB.MY - PORTAL BERITA ONLINE TERHANGAT MASA KINI!
Sunday, April 20, 2014


foto-raya6

Kongsikan Gambar Raya Anda dan Menang

    September 1, 2011




Sempena bulan Syawal ini, Portal berita MyNewsHub ingin memberikan peluang kepada semua pembaca untuk menyertai peraduan foto ‘Meriahnya Raya!’.

Peraduan ini hanya memerlukan pembaca mengambil gambar keluarga/ rakan-rakan /kemeriahan hari raya ditempat anda. Tidak kira apa jua gaya anda (seboleh-bolehnya “freestyle”), janji foto anda menarik minat para juri kami yang menentukan pemenang peraduan ini.

Kategori Hadiah:

Pemenang utama : 10x Hamper Raya bernilai RM150.00

Syarat pertandingan:

  1. Peraduan ini terbuka kepada semua peminat Facebook MyNewsHub sahaja.
  2. Foto/Gambar tidak perlu di edit, yang asli sudah memadai.
  3. Foto/Gambar boleh dimuat naik terus ke wall Facebook MyNewsHub.
  4. Setiap peserta hanya boleh menghantar 1 foto/gambar sahaja.
  5. Tarikh tutup penyertaan selewat-lewatnya pada: 3 September 2011
[gallery link="file"]

 

 

 

Kongsikan Gambar Raya Anda dan Menanghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/09/foto-raya6.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2011/09/foto-raya6-150x150.jpg Super Admin MyNewsHub
Sempena bulan Syawal ini, Portal berita MyNewsHub ingin memberikan peluang kepada semua pembaca untuk menyertai peraduan foto 'Meriahnya Raya!'. Peraduan ini hanya memerlukan pembaca mengambil gambar keluarga/ rakan-rakan /kemeriahan hari raya ditempat anda. Tidak kira apa jua gaya anda (seboleh-bolehnya 'freestyle'), janji foto anda menarik minat para juri kami yang...
Sempena bulan Syawal ini, Portal berita MyNewsHub ingin memberikan peluang kepada semua pembaca untuk menyertai peraduan foto<strong> 'Meriahnya Raya!'</strong>. Peraduan ini hanya memerlukan pembaca mengambil gambar keluarga/ rakan-rakan /kemeriahan hari raya ditempat anda. Tidak kira apa jua gaya anda (seboleh-bolehnya "freestyle"), janji foto anda menarik minat para juri kami yang menentukan pemenang peraduan ini. <strong>Kategori Hadiah:</strong> Pemenang utama : 10x Hamper Raya bernilai RM150.00 <strong>Syarat pertandingan:</strong> <ol> <li>Peraduan ini terbuka kepada semua peminat <a href="http://www.facebook.com/mynewshub" target="_blank">Facebook MyNewsHub</a> sahaja.</li> <li>Foto/Gambar tidak perlu di edit, yang asli sudah memadai.</li> <li>Foto/Gambar boleh dimuat naik terus ke wall Facebook MyNewsHub.</li> <li>Setiap peserta hanya boleh menghantar 1 foto/gambar sahaja.</li> <li>Tarikh tutup penyertaan selewat-lewatnya pada: 3 September 2011</li> </ol>      

Iklan Teks:


PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
  • http://www.facebook.com/shah1691 Ir Sixnine

    hehee.. best nyerrr

    Public CommentUserhehee.. best nyerrr
  • http://www.facebook.com/shah1691 Ir Sixnine

    nak cr gmbr byk2.. tp leh upload 1.. hihihi… terbaik je kena pilih nie.. :)

    Public CommentUsernak cr gmbr byk2.. tp leh upload 1.. hihihi... terbaik je kena pilih nie.. :)
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1419003565 Hans Fàbregas

    yeyyeye pic shayer ade

    Public CommentUseryeyyeye pic shayer ade
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002550421512 Zulhilmii Wan

    klu hantar lebih xboleh ke.. huhuhu

    Public CommentUserklu hantar lebih xboleh ke.. huhuhu
  • JackMynewshub

    ni mesti banyak sangat gambar yg best ni….

    Public CommentUserni mesti banyak sangat gambar yg best ni....
  • http://www.facebook.com/wanrofiza.afie Wan Rofiza Afie

    Wahhh hadiah makin bertambah ..cepat cepat join

    Public CommentUserWahhh hadiah makin bertambah ..cepat cepat join
  • http://www.facebook.com/shah1691 Ir Sixnine

    tp kalau ter edit skit takpe kan.. hehehee

    Public CommentUsertp kalau ter edit skit takpe kan.. hehehee
  • http://www.facebook.com/people/Aizat-Safwan-Amir/100000456166480 Aizat Safwan Amir

    xbleh2…..kalau org len ok…tp kalau Ir sixnine,d kira kalah terus :P

    Public CommentUserxbleh2.....kalau org len ok...tp kalau Ir sixnine,d kira kalah terus :P
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1519585491 Bib Abdul Hamid

    Asyik Ir Sixnine je nak menang.. hehe

    Public CommentUserAsyik Ir Sixnine je nak menang.. hehe
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000342577562 Hanafi Bhari

    gambar tk pkai baju raya bole ? ;D

    Public CommentUsergambar tk pkai baju raya bole ? ;D
  • http://www.facebook.com/marangkerapu George Gabriel

    terkenang zaman kecik2 dulu bila tgk gmbr budak2 raya

    Public CommentUserterkenang zaman kecik2 dulu bila tgk gmbr budak2 raya
  • http://www.facebook.com/yusrimau Yusrizan Mohamed

    Harap2 Gambar Saya Terpilih..=)

    Public CommentUserHarap2 Gambar Saya Terpilih..=)
  • http://www.facebook.com/people/Izzatunnazmi-Syazwan-Abd-Aziz/675053253 Izzatunnazmi Syazwan Abd Aziz

    bila nak diumumkan pemenang ni? harap2 la menang..hehe

    Public CommentUserbila nak diumumkan pemenang ni? harap2 la menang..hehe
  • http://www.facebook.com/laila92 Nur Amalina

    lak..bru nak hantar, tutup semalam rupenye!!! kuciwa

    Public CommentUserlak..bru nak hantar, tutup semalam rupenye!!! kuciwa
  • http://www.facebook.com/lizarazakdotcom Liza Razak

    huh!!tak sempat nak join.hahahahaha

    Public CommentUserhuh!!tak sempat nak join.hahahahaha
  • http://www.facebook.com/people/Hani-Raidah-Abd-Yasin/100000607150573 Hani Raidah Abd Yasin

    sapelh yg bertuah…

    Public CommentUsersapelh yg bertuah...
  • shazz boo

    dah anta

    Public CommentUserdah anta
  • Akilaz

    bagusla

    Public CommentUserbagusla


MyNewsHubSatu Perubahan Dalam Sajian Berita Online2014